SAMO NAPRIJED

Sto tisuća lajkova i želja za brzi oporavak: Čestitkama se pridružila i prva dama vatrenih

Nogometaš Ivan Perišić operirao je koljeno u austrijskoj klinici, a želje za brzi oporavak i što skoriji povratak na teren prima sa svih strana svijeta.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić teško se ozlijedio na treningu svog kluba londonskog Tottenhama, a koljeno je operirao ovog tjedna u specijaliziranoj klinici u austrijskom Innsbrucku.

Svoju prvu fotografiju na štakama objavio je na svom profilu na Instagramu, a u objavi je zahvalop doktoru Finku i njegovim kolegama za njihov naporan rad i posvećenost. "Ponovno stajem na noge. Polako, ali sigurno", napisao je Ivan Perišić i u manje od 24 sata zaradio gotovo stotinu tisuća lajkova svojih pratitelja iz cijelog svijeta.

image

Ivan Perišić nakon operacije

SCREENSHOT/INSTAGRAM/IVAN PERIšIć

Brojni su mu u svojim komentarima zaželjeli brzi oporavak i što skoriji povratak na teren, a među njima je bila i Iva Olivari, prva dama vatrenih Iva Olivari, koja mu je poslala emoji vatrice i tri snažne ruke.

Hoće li se Ivan Perišić vratiti nogometu prije zime, kad je kako su ekskluzivno doznale Sportske novosti, na rasporedu njegov transfer u splitski Hajduk, zasad se nitko ne usudi prognozirati, ali se zna da navijači "bilih" jedva čekaju Perišića na Poljudu, gdje bi prema najavama trebao okončati fascinantnu sportsku karijeru.

image

Ivan Perišić se oglasio nakon operacije

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Ivan Perišić rođen je 2. veljače 1989., odrastao je u Omišu, a u profesionalnoj karijeri igrao je za Club Brugge, Borussiju iz Dortmunda, Wolfsburg, milanski Inter, minhenski Bayern i londonski Tottenham Hotspur, a karijeru će zavšiti u Hajduku, klubu iz kojeg je u mlađem igračkom uzrastu 2006. otišao u francuski Sochaux.

Njegov timski duh i predanost momčadi, uz nevjerojatnu požrtvovnost pridonijeli su fenomenalnim uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije, te osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., te bronce u Katru 2022., baš kao i srebru u UEFA-inoj Ligi nacija ove godine.

image

Josipa i Ivan Perišić na Oktoberfestu 2019.

PAULANER/STEFAN MATZKE/SHUTTERSTOCK

Privatno je vjeran samo jednoj ženi, svojoj srednjoškolskoj ljubavi Josipi Perišić, s kojom je ljubav 2012. okrunio brakom. Supružnici podižu troje djece - sinove Leonarda i Luku, te kćer Manuelu. Obitelj će Ivanu Perišiću biti najveća podrška i najveća radost na putu oporavka, koji navijači vatrenih željno iščekuju.

Linker
11. travanj 2024 08:43