Modne igre

Stilska održivost: Danijela Martinović ‘kopirala‘ Kate Middleton i nije pogriješila!

Vojvotkinja od Cambridgea pokrenula je trend modnog recikliranja, a po uzoru na nju sada svoje stare komade iz ormara vade i druge zvijezde. Među njima je i naša popularna glazbenica.

Danijela Martinović nas već neko vrijeme oduševljava svojim modnim odabirima, a da pomno prati svjetske trendove jasno je i po njezinoj zadnjoj objavi na Instagramu. Naša glazbena zvijezda za društvene se mreže fotografirala u haljini staroj deset godina, a uz objavu je napisala da neke stvari nemaju cijenu.

"Ovu sam haljinu kupila prije deset godina i odjenula je mnogo puta", poručila je svojim pratiteljima popularna Splićanka.

Danijelina reciklirana haljina i dezenom i krojem vječni je klasik za ljetne dane, a odjenula ju je za druženje sa svojim makedonskim fanovima kojima će večeras pjevati u Skoplju.

Danijelin modni potez oduševio je njezine domaćine koji su se našalili da je modno osvještena poput kraljice ovog trenda Kate Middleton. Supruga britanskog princa Williama često zna isti komad odjenuti više puta i to za svečane prilike, što su mnogi modni autoriteti dočekali s velikim odobravanjem, a isti pokret promovira i španjolska kraljica Letizia.

Očito je da i Danijela zna gdje treba tražiti nadahnuće za njezine modne kombinacije za koje u zadnje vrijeme inače dobiva same pohvale. I to ne samo za hrabre outfite, nego i za kompletan styling.

Čitajte i: DANIJELA MARTINOVIĆ PREDVODNICA JE TRENDA O KOJEM SVI IMAJU MIŠLJENJE: ‘ONA JE IDEALAN MODEL!‘

Linker
15. travanj 2024 11:26