Ponosni i radosni

Sreća kod Tedeschijevih: Najpoznatiji poduzetnik dobio i drugog imenjaka u obitelji!

Sin jednog od najpoznatijih hrvatskih poduzetnika po prvi je puta postao otac, i to s osamnaest godina starijom suprugom Nikom koju je oženio 2019. godine.

Sin Emila Tedeschija, većinskog vlasnika Atlantic grupe, dobio je dijete sa suprugom Nikom. Kako piše Jutarnji list, par je dobio sina kojemu su nadjenuli ime - Emil.

Za vezu dvadesetšestogodišnjeg Emila Tedeschija mlađeg i atraktivne, 18 godina starije Nike Perenčević doznalo se 2018. godine, a ona je poznata kao jedna od najbogatijih Hrvatica. Naime, samozatajna kći poduzetnika Mihajla Perenčevića iza sebe već ima jedan brak i troje djece, a ljubav s Emilom sada je okrunjena i zajedničkim djetetom.

image

Samozatajna kći poduzetnika Mihajla Perenčevića iza sebe već ima jedan brak.

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Čitajte i: Đurđa Tedeschi glavna na Stradunu: Iako obožava crnu boju, ni ona nije odoljela bezvremenskom ljetnom detalju

Podsjećamo, par se vjenčao u ožujku 2019. godine u Malom Lošinju u luksuznom hotelu Bellevue koji je u vlasničtvu Nikina oca, a uzvanike je zabavljao Tony Cetinski. Među uzvanicima je bila i glazbenica Nina Badrić koja je u vrlo dobrim odnosima s obitelji.

Za vezu Tedeschog i Nike Perenčević doznalo se nakon što je Emil prekinuo vezu o kojoj se često pisalo, onu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Par nastoji svoj život držati što dalje od očiju javnosti pa se o njihovoj ljubavi ne zna mnogo, ali poznato je kako je obitelj postala bogatija za još jednog člana, četvrtoga Emila u nizu obitelji Tedeschi.

Linker
19. travanj 2024 03:36