NESTALA BEZ TRAGA

Srce joj je slomljeno! Paris Hilton isplakala dušu za Bebom Dijamantom

Američka poduzetnica obećala je nagradu i ne gubi nadu u sretan ishod potrage za teacup čivavom.

Svaki gubitak boli, ali samo vlasnici pasa znaju da se rijetko koji jad, tuga i nesreća mogu usporediti s nestankom četveronožnog ljubimca. Sada tu muku prolazi Paris Hilton, američka poduzetnica i jedna od najpoznatijih žena na svijetu, koja je na svom profilu na društvenim mrežama objavila kako je njezina teacup čivava - nestala. Svoju Diamond Baby, kako ju je nazvala, zadnji put je vidjela 14. rujna i otada joj se gubi svaki trag.

image

Paris Hilton je psa povela sa sobom u studijski show Jimmyja Fallona

NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Nemam riječi da opišem svoju tugu i gubitak koji osjećam. Bila sam na snimanju, a doma su bili radnici koji su iznosili namještaj. Netko od njih vjerojatno je ostavio otvorena vrata i Diamond Baby je - nestao. Moja obitelj i prijatelji pomažu mi u traganju, obavijestili smo kompletno susjedstvo, kucali na svaka vrata, ali nitko je nije vidio. No, ne odustajemo, a nalaznika očekuje nagrada. Tko god je ikad imao psa razumjet će o čemu govorim. Srce mi je slomljeno, već tjednima sam u suzama, tužna i depresivna. Osjećam da je s njom nestao dio mene, jer bez nje ništa nije isto. Diamond Baby je moja beba, svi znaju da smo bile nerazdvojne", napisala je Paris Hilton i dodala da se na javnu objavu odlučila tek nakon što je iscrpila sve ostale mogućnosti da pronađe svoju ljubimicu.

image

Ljubimce vodi sa sobom i na tjedan mode

JOHNS PKI/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Neki ljudi su okrutni i naslađuju se tuđom mukom i nesrećom, a ja svojoj bebi želim samo da nam se vrati i da ponovno budemo sretne zajedno. Kako vrijeme prolazi, šanse za to su sve manje, ali nadu u sretan ishod potrage nisam izgubila nadu i neću je nikada izgubiti", napisala je Paris Hilton.

"Molim vas, ali iskreno vas molim da me obavijestite o svakom mogućem tragu i na tome ću vam biti do groba zahvalna. Na pitanja ne odgovaram", dodala je Paris Hilton, koja je štene teacup čivave nabavila u jesen 2016.

A Diamond Baby je vodila sa sobom posvuda - na putovanja, snimanja i poslovne sastanke. Čivave inače potječu od pasmine techichi iz Južne Amerike, a Asteci su ih nekoć smatrali svetim životinjama. Ime su dobile prema meksičkoj pokrajini, a u Sjedinjenim Državama postale su jedna od najpopularnijih pasmina nakon što su se pojavile u seriji reklama za lanac restorana brze prehrane. Smatraju se temperamentnim i živahnim obiteljskim psima, lojalnim vlasniku, s kojim ostaju vezane do kraja života.

image

Paris Hilton ne gubi nadu da će pronaći svoju ljubimicu Diamond Baby

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Paris Hilton obožava životinje pa je u jednom trenutku doma držala čak dvadesetak kućnih ljubimaca - pasa, mačaka, kunića, ponija i svinju, a najdraži psi su joj pomeranci i čivave. Posljednji je u njezin dom stigao Silvington, mješanac pomeranca i haskija, kojeg joj je darovao njezin suprug Carter Reum.

Linker
18. travanj 2024 20:41