Albina Grčić na Sustipanu lani

 DUJE KLARIC CROPIX
ODUŠEVILA IZGLEDOM

Splitska glazbenica ne prestaje iznenađivati: Nova frizura i novi stil za novi početak

Splitska pjevačica Albina Grčić veliku profesionalnu i privatnu promjenu obilježila je na način koji je oduševio njezine fanove.

Splitska pjevačica Albina Grčić veliku profesionalnu i privatnu promjenu obilježila je na način koji je oduševio njezine fanove.

Splitska glazbenica Albina Grčić proteklih je mjeseci najavila velike promjene - i profesionalne, i privatne, a svoj novi početak obilježila je i novom frizurom, te stylingom. Mlada Splićanka na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira ogrnuta bundom u visokim srebrnim čizmama s visokim potpeticama i zaradila brojne pohvale svojih pratitelja.

"Ne uzbuđujte se, ovo je samo perika", napisala je pjevačica u svojoj objavi, a fanovi su joj poručili kako joj novi izgled savršeno pristaje. "Ajmeeee, obavezno ovu frizuru trajno", "Znači, mijenjaj frizuru, boju, sve...", "Ovo je izdanje za čistu peticu", "Top, top, top! Čizme, kosa, sve!"..., glase najčešći komentari.

image

Albina Grčić

DAMIR KRAJAC CROPIX

Kako nam je ispričala u razgovoru za Gloriju pjevačica je započela novu etapu svoje karijere. Singlom "27" otkrila je da radi na svom zvuku i glazbenom izražaju, a i na privatnom planu je okrenula novi list. Sa svog Instagram profila preko noći je uklonila sve fotografije svog dugogodišnjeg dečka, nogometaša Ivana Ćalušića, i time pokrenula nagađanja kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

image

Ivan Ćalušić i Albina Grčić

PRIVATNI ALBUM

Albina i veznjak splitskog Hajduka nerijetko su objavljivali zajedničke fotografije s putovanja, te su slovili za jedan od atraktivnijih domaćih parova. Za razliku od pjevačice, Ivan je na svome profilu zadržao jednu uspomenu s Albinom, fotografiju iz pariškog muzeja Louvre. Albina i Ivan u vezi su bili četiri godine, a Splićanka nam je svojedobno ispričala kako ih spaja ljubav prema putovanjima i novim iskustvima.

image

Albina Grčić

"Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji izlazak", ispričala je Albina.

image

Albina Grčić nastupila je na Dori

MATIJA DJANJESIC/CROPIX
Linker
28. travanj 2024 03:31