elegantno

Sobin senzacionalno zeza HRT! Fora koju je ‘bacio‘ uoči druge epizode ‘Crno-bijelog svijeta‘ pravi je hit

Glumac se elegantno i kratko, ali efektno, našalio na račun prošlotjednog gafa koji se HRT-u dogodio uoči premijerne epizode četvrte sezone serije "Crno-bijeli svijet". Slavko Sobin u njoj igra jednu od glavnih uloga.

Slavko Sobin oprostio je HRT-u omašku prilikom puštanja premijerne epizode četvrte sezone "Crno-bijelog svijeta", no to ne znači da je zaboravio. Njegova kratka najava druge epizode pravi je hit. Dobro se u najavi Sobin našalio. "Večeras na HRT1 u 21:05. Druga epizoda nove sezone. Ili bilo koja druga. Vidit ćemo. Javite dojmove", pozvao je svoje pratitelje glumac da pogledaju nove avanture Žungula, Kipa, Žaca i ostale ekipe iz ove sjajne serije.

Glumac je nakon gafa koji se, podsjetimo, na HRT-u dogodio prije nešto više od tjedan dana, za Gloria.hr otkrio što o svemu misli i zamjera li javnom servisu. Sobin je tada istaknuo kako ne bi volio da zbog svega na kraju netko ispašta u disciplinskom postupku, koji su iz HRT-a najavili.

"Što se tiče greške prikazivanja, malo je nemarno i nejasno zašto se dogodilo, no dobili smo izvanredan PR - besplatan i viralan. Ljudi su se dobro našalili na račun toga i mislim da neki tehničar koji je to krivo pustio ne bi trebao snositi neke posljedice. Dapače, pokazalo se da je serija gledana jer je u roku odmah internet bio pun fora. Sve je to dio neke lude 2020. i jedna zapravo smiješna i zabavna uspomena. Ponavljam, ne bi se smjelo događati, ovakve greške se ne bi smjele događati i jesu neka vrsta nemara, ali hajde, što sad", zaključio je Slavko. U svakom slučaju, ekipa serije i novom je sezonom dokazala da radi posao kakav hrvatski dramski program odavno nije zabilježio.

Linker
18. travanj 2024 12:39