Umjetnički eksperiment!

Snimljen je film koji nećemo moći pogledati, osim ako ne poživimo još stotinu godina

Detalji o filmskom ostvarenju u kojemu glavnu ulogu tumači John Malkovich čuvaju se u strogoj tajnosti, a o čemu se radi, doznat će tek naši potomci.

Jedan od najpoznatijih glumaca hrvatskih korijena, John Malkovich i meksički redatelj Robert Rodriguez snimili su film koji će rijetki od nas imati pogledati, osim ako ne požive do 2115. godine. Riječ je o filmu naziva Sto godina koji je smješten u sadašnjost, a snimljen je 2015. godine.

Ovo je zapravo projekt tvrtke Louis XIII koja proizvodi luksuzne konjake, a koja je angažirala Rodrigueza za ovaj filmski eksperiment koji će čak stotinu godina biti čuvan iza neprobojnog stakla.

image

Film će se moći pogledati tek 2115. godine!?

COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Riječ je o jednom od marketinških trikova brenda Louis XIII, a odluka o vremenskom razmaku od stotinu godina nije slučajna. Naime, razmak između punjenja boce luksuznog konjaka i puštanja u prodaju iznosi čitavo jedno stoljeće, zbog čega cijena jedne boce iznosi oko 20 tisuća kuna.

Čitajte i: John Malkovich stigao je u Zagreb gdje će održati koncert: Zvijezda je otišla ravno u svoj hotel


U glavnoj se ulozi ambicioznog projekta pojavljuje glumačka legenda John Malkovich, glumica Shuya Chang te Marko Zaror.

Iako je glumačka ekipa poznata, detalji o filmu u strogoj su tajnosti, a publika može pogledati tek teasere koji su, zapravo, reklama za konjak. Što se tiče publike, brend je odlučio podijeliti 1000 metalnih ulaznica ekskluzivnim uzvanicima koji će je moći pokloniti svojim potomcima.

Linker
11. travanj 2024 09:50