Aleksandra Prijović

 IM LIVE PRODUCTION
ESTRADNI FENOMEN

Snaha Lepe Brene Aleksandra Prijović svoj put do zvijezda je započela s pjesmom Nine Badrić

Beogradska pjevačica početkom prosinca održat će čak četiri koncerta u zagrebačkoj Areni u sklopu regionalne turneje "Od istoka do zapada".

Beogradska pjevačica početkom prosinca održat će čak četiri koncerta u zagrebačkoj Areni u sklopu regionalne turneje "Od istoka do zapada".

Prije dva tjedna proslavila je 28. rođendan, a ovih je dana objavljeno kako će beogradska pop-folk pjevačica Aleksandra Prijović u zagrebačkoj Areni nakon tri ekspresno rasprodana koncerta, održati i - četvrti.

"Nakon toliko poziva prijatelja, suradnika, poruka obožavatelja, morala sam prelomiti i donijeti odluku i za četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora jer su unaprijed rezervirani tako da će novi koncert biti posljednji u nizu i održat će se 4. 12. - četvrtu večer za redom. Iskreno, teško je raditi četiri dana za redom, ali ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe... I više nego itko misli da mogu", izjavila je Aleksandra Prijović za radijsku postaju Extra FM, koja je i organizator njezinih zagrebačkih koncerata.

image
IM LIVE PRODUCTION

U deset godina estradne karijere proslavila se hitovima kao što su "Za nas kasno je", "Testament", "Senke", "Bogata sirotinja", "Legitimno", "Zvuk tišine", "Sabotiram"…, a njezin aktualni album "Devet života" obara rekorde po prodaji, slušanosti i pregledima na YouTubeu i zahvaljujući njemu prometnula se u regionalni estradni fenomen par excellance.

Na svojoj prvoj regionalnoj turneji "Od istoka do zapada" između ostalog u Beogradu je tri puta napunila Stark arenu, rasprodala je dva koncerta u sarajevskoj Zetri, a cijena njezinog nastupa za doček Nove 2024. upravo se udvostručila s pedeset na stotinu tisuća eura. Publiku oduševljava fenomenalnom energijom, glasom i stasom, a niti životna priča nije joj manje zanimljiva.

image
INSTAGRAM/ALEKSANDRAPRIJOVIć

Aleksandra Prijović je odrasla u Belom Manastiru, a u braku s Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene, podiže 4-godišnjeg sinčića Aleksandra, koji je bio zvijezda maminog spota za pjesmu "Sve po starom". U njega je Aleksandra Prijović umontirala privatne fotografije i video snimke s roditeljima, bakom i djedom, te suprugom i sinom - od svog najranijeg djetinjstva do danas, čime je oduševila obožavatelje, jer je sina dotad čuvala od očiju javnosti.

Spot tako završava snimkom na kojoj Aleksandra u naručju drži sina i pjeva: "Sve po starom, dan za danom se od duše odlomiš, tu i tamo život mi je svega dao, a ja bih tebe samo".

Po svim parametrima Aleksandra Prijović je najveća pop-folk zvijezda mlađe generacije, a njezini fanovi smatraju je jedinom dostojnom nasljednicom Lepe Brene, njezine svekrve. Za estradne početke najzahvalnija je majci Borki Mihajlović, također pjevačici i ocu Nedeljku, koji su joj bili velika podrška. Iako mnogi govore da je Aleksandra naslijedila majčinu ljepotu, vitak stas i raskošan glas, Prijin otac Nedeljko, mahom je zaslužan za njen veliki uspjeh i karijeru kakvu danas ima.

"Od malih nogu je pokazivala talent za glazbu. Voljela je pjevati, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na audiciju u Suboticu, tako je sve počelo. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se", ispričao je Nedeljko Prijović za TV Pink.

image
IM LIVE PRODUCTION

Jedan od prvih nastupa odradila je u Belom Manastiru, gdje je na festivalu "Djeca pjevaju hitove" 2007. osvojila drugo mjesto s pjesmom Nine Badrić "Čarobno jutro". "U Hrvatskoj su mi se svi u razredu smijali kad sam se prijavila u Zvezde Granda, ali ja sam znala da je to-to", ispričala je Aleksandra, koju je u zvijezde lansirao hit "Totalna anestezija". Iste 2016. godine objavila je i "Senke", pjesmu koja u 24 sata preslušana milijun puta i lavina se zakotrljala.

Njezino vjenčanje s Filipom Živojinovićem, sinom legendarnog tenisača Slobodana Živojinovića i posinkom njegove supruge Lepe Brene, proglašeno je srpskim vjenčanjem 2018. godine. Na popisu devetsto uzvanika nalazilo se i ime Lele Prijović, druge supruge njezinog oca, s kojom se vjenčao nakon razvoda od Aleksandrine majke Borke Mihajlović.

Kako bi preduhitrila glasine Aleksandra se tog dana slikala u zagrljaju s majkom, ali i s ocem i njegovom suprugom, te svekrom i svekrvom, čime je pokazala koliko poštuje svoju i suprugovu obitelj.

Linker
26. travanj 2024 03:29