Tužno...

Slomila srca obožavatelja: Britney konačno otkrila kako se prema njoj odnosila majka

Pjevačica se prisjetila filma Raskrižja iz 2003. godine te kazala kako je sa svojom pravom mamom imala daleko više problema nego lik iz filma.

Glazbenica Britney Spears prozvala je svoju majku, Lynne Spears da je bila lošija čak i od one iz filma Raskrižja, u kojemu je Britney igrala glavnu ulogu. Naime, pjevačica je putem svoga Instagram profila objavila isječak iz filma iz 2003. godine, a u objavi je navela kako je njezina situacija bila gora od one iz filma.

"Ovo je scena iz filma u kojem sam glumila prilično davno, kada sam shvatila da me majka koju tražim ne želi vidjeti. Prilično tužno! Ipak, i ta je situacija bolja od svega što mi je prava majka doista učinila", napisala je glazbenica.

Naime, u emotivnoj sceni, Lucy (koju tumači Britney) upravo je upoznala svoju majku koja joj je priznala da je zapravo nikada nije ni željela. Iako je glumičin kompleksan odnos s roditeljima otprije poznat, Britney je tek sada otkrila kakav je bio zapravo.

image

Iako je glumičin kompleksan odnos s roditeljima otprije poznat, Britney je tek sada otkrila kakav je bio zapravo.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears nastavlja s obračunima: Sad shvaća u čemu je njena majka griješila

Nakon što je njezin 13-godišnji skrbnički nadzor završio u studenom 2021., Britney često koristi Instagram kako bi osudila svoju obitelj, posebice majku i oca z koje tvrdi da su je maltretirali tijekom cijele karijere.

"Moj tata je možda započeo sa skrbništvom prije 13 godina, ali ono što ljudi ne znaju je da je moja mama ta koja mu je dala ideju", tvrdila je Britney u studenome prošle godine.

Ipak, Britney se danas raduje svojoj budućnosti sa zaručnikom Samom Asgharijem, s kojim se zaručila u rujnu 2021., nakon pet godina veze, a šuška se kako nitko iz obitelji Spears neće biti pozvan na vjenčanje.

Linker
19. travanj 2024 00:33