Prizor za pmaćenje: Lauren Sanchez, Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom na Stradunu

 TONCI PLAZIBAT CROPIX
Razočarala ih

Slavna pjevačica u Dubrovnik stigla komercijalnim letom iz Münchena i izignorirala fanove

Američka pjevačica Katy Perry odlično se provela u Dalmaciji, gdje je bila gošća milijardera Jeffa Bezosa i njegove zaručnice Lauren Sanchez.

Njezino pravo ime Katheryn Elizabeth Hudson znaju samo najzagriženiji fanovi, no zato američku kantautoricu Katy Perry na ulici, u zrakoplovu i u klubovima prepoznaju i oni koji nisu baš ludi za njezinim megahitovima. Ta priča dobila je potvrdu prošlog vikenda u Dubrovniku, kamo je Katy Perry doputovala sa svojim partnerom, holivudskim glumcem Orlandom Bloomom, kao gošća Jeffa Bezosa, vlasnika Amazona i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, i njegove zaručnice Lauren Sanchez. Oni su ih ugostili na svojoj novoj megajahti Kora, čija se vrijednost procijenjuje na pola milijarde dolara, a iz brodogradilišta su je preuzeli proljetos.

image

Katy Perry nije se uspjela sakriti iza sunčanih naočala

TONCI PLAZIBAT CROPIX

Jeff Bezos poznat je kao dobar domaćin, koji svojim gostima, baš kao i svojoj zaručnici uz koju se pomladio i počeo uživati u životu, ispunjava sve želje, pa je upravo zbog toga mnoge iznenadio podatak da je pjevačica na jug Dalmacije doputovala komercijalnim letom iz Münchena za Dubrovnik.

Otkrio je to jedan od komentatora njezinog videa sa Straduna objavljenog na TikToku, koji je potvrdio da ju je vidio u zrakoplovu. A pjevačica se u šetnji Stradunom držala svoje grupe, s kojom je razgledavala dubrovačke znamenitosti i nimalo se nije obazirala na dobacivanja obožavatelja koji su je prepoznali, premda s lica nije skidala sunčane naočale. Mnoge je takvim ponašanjem razočarala jer od svojih fanova uostalom tako dobro živi, a dobronamjerni obožavatelji pokušali su je opravdati riječima da i zvijezde zaslužuju pravo na neometani odmor dok uživaju u jednom od najljepših gradova na svijetu.

image

Prizor za pmaćenje: Lauren Sanchez, Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom na Stradunu

TONCI PLAZIBAT CROPIX

Osim Dubrovnika posjetila je i otoke Mljet i Lastovo, a Jeff Bezos za svoje je goste naručio jadranske delicije koje mu je chef kuhinje pripremio na jahti, na čijoj palubi su - večerali. Katy Perry i Orlando Bloom u vezi su sedam godina, a upoznali su se na dodjeli Zlatnih globusa. Premda su nakon nepunih godinu dana veze prekinuli, ponovno su se zajedno pojavili na humanitarnoj gala svečanosti Global Ocean 2018., a zaručili su se u veljači 2019. U kolovozu 2020. godine dobili su kćerkicu Daisy Dove, a Orlando Bloom iz braka s glumicom Mirandom Kerr ima 12-godišnjeg sina Flynna.

image

Bezosova megajahta Kora

TONCI PLAZIBAT CROPIX
Linker
24. travanj 2024 22:01