NIKAD NIJE KASNO

Slavna komičarka od Božića smršavjela pet kilograma, otkrila je što je izbacila iz prehrane

Američka glumica Rosie O‘Donnell prometnula se u zvijezdu društvenih mreža na kojima je otkrila svoju formula uspjeha u borbi s kilogramima.

Za božićne blagdane nije kušala niti jedan kolač, a za Novu godinu je - osim u ponoć kad si je priuštila gutljaj šampanjca - nazdravljala čašom vode. A rezultati su itekako vidljivi i ekipa njezinih pratitelja na društvenim mrežama je - oduševljena.

Slavna američka glumica Rosie O‘Donnell jedna je od najpopularnijih komičarki u Sjedinjenim Državama, a karijeru je izgradila ulogama u više od sedamdeset filmskih i televizijskih nastupa. U ožujku će proslaviti 61. rođendan, a odlučila ga je dočekati - vitkija. I jako joj dobro ide.

image

S Kathy Griffin i Fran Drescher na književnom partyju u Malibuu lanjskog listopada

CHELSEA LAUREN/SONY/SHUTTERSTOCK

Na TikToku se pohvalila da je u protekla tri tjedna skinula pet kilograma, a njezin uspjeh je tim veći jer je svladala sva iskušenja s kojima se uobičajeno suočavamo tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana koji tradicionalno uključuju druženja za bogatom prazničnom trpezom.

Niti obitelj Rosie O‘Donnell u tome nije iznimka, premda glumičin ljubavni status trenutačno glasi - slobodna. No, iz svoja dva prethodna braka s marketinškom menadžericom Kelli Carpenter i konzultanticom Michelle Rounds ima petero usvojene djece.

"Dobro jutro svima, a moje je stvarno dobro. Želim vas obavijestiti da sam izgubila pet kilograma... I to od Božića. Pet kila baš dobro zvuči i jako sam sretna. A sat i dalje otkucava i na tome sigurno neću stati", poručila je slavna glumica svojim pratiteljima u videu objavljenom na TikToku i zaradila tisuće lajkova i komentara.

image


Rosie O‘Donnell i Madonna bile su zvijezde serijala ‘A League Of Their Own‘ početkom devedesetih

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

"Nije fer da nam nakon ovoga ne otkrivaš svoj recept za mršavljenje", poručili su joj mnogi u komentarima, a glumica im je odmah odgovorila.

image

Obitelj Kremenko: Rick Moranis, Rosie O‘donnell, Elizabeth Perkins i John Goodman

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

"Sve je počelo prije dva mjeseca kad mi je liječnik propisao lijekove za regulaciju šećera, te snižavanje razine masnoća u krvi. Uz to mi je preporučio i promjenu prehrambenih navika, jer prekomjerna tjelesna težina pridonosi razvoju tegoba koje osjećam. I tako sam umjesto pet ili šest čaša cole na dan počela piti samo vodu, a iz prehrane sam izbacila šećer. Dobro, nisam ga se baš u potpunosti uspjela riješiti, ali sam ga smanjila na minimum. To je jedan od glavnih razloga što mi se apetit smanjio. U kombinaciji s više kretanja i lijekovima koje uzimam to je dovelo do rezultata kojima se sada mogu pohvaliti. I na kojima sigurno neću stati", zaključila je Rosie O‘Donnell koja je prije osam godina izgubila čak 35 kilograma zbog operacije želuca.

@rosie Replying to @yogurtexperience ♬ original sound - Rosie ODonnell

Od mladosti je, kaže, bila debeljuca, ali je uspijevala kontrolirati svoju tjelesnu težinu. No, shvatila je da je vrag odnio šalu kad je njezina kućna vaga prvi put pokazala troznamenkastu brojku.

image

Rosie O‘Donnell i Meg Ryan u romantičnoj komediji ‘Besane noći u Seattleu‘

TRI-STAR/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Uhvatila sam se za glavu jer mi je to bila svojevrsna psihološka granica koju sam sama sebi postavila. Bila sam svjesna da je to posljedica stresa i pritiska u profesionalnom i privatnom životu. Ali se niti u snu nisam nadala da će posljedice biti tako teške", rekla je glumica koja je u pedesetoj pretrpjela srčani udar zbog čega je operirana, a začepljena arterija proširena joj je angioplastičkim zahvatom - ugradnjom stenta.

image

Ekipa filma ‘Nekad i sad‘: Demi Moore, Rosie O‘donnell, Rita Wilson i Melanie Griffith

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 15:48