ZBOGOM, CORY

Slavna glumica udala se i dobila sina, ali prerano preminulog zaručnika nije zaboravila

Kanadski glumac, zvijezda serijala ‘Glee‘, preminuo je od predoziranja u hotelskoj sobi prije devet godina.

Bili su ljubavnici na malom ekranu, ali i u stvarnom životu, a holivudska zvijezda Lea Michele (35) nije Coryja Monteitha zaboravila niti devet godina od njegove tragične smrti od predoziranja.

Upoznali su na snimanju popularnog tinejdžerskog televizijskog serijala ‘Glee‘ u kojem su zajedno nastupali pet godina u ulogama Rachel Berry i Finna Hudsona, a Lea Michele je povodom godišnjice njegove smrti objavila zajedničku fotografiju, čiji je jedini komentar - srce.

image

Lea Michele i Cory Monteith bili su par i u serijalu koji ih je proslavio

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Lea Michele i Cory Monteith upoznali su se 2008., a prohodali su tri godine kasnije, u prosincu 2011. Dokaz njezine ljubavi prema kanadskom glumcu bila je i tetovaža broja pet na ruku, jer je taj broj njegov lik u serijalu nosio na dresu svoje nogometne momčadi, a za njim je tugovala godinama.

Cory Allan Michael Montheith rođen je 11. svibnja 1982. u Calgaryju, a počeo se drogirati kao tinejdžer. Na intervenciju svoje majke Ann McGregor prvi put je na odvikavanju završio kao 19-godišnjak, a prisjećajući tog događaja kasnije je izjavio da jedino njoj može zahvaliti na ludoj sreći što je još uvijek živ.

image

Upoznali su se na setu serijala ‘Glee‘

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

Kao narkomanski ovisnik krao je novac od obitelji, prijatelja i poznanika, a nakon rehabilitacije zaposlio se u supermarketu Walmart, radio kao vozač taksija i školskog autobusa, te svirao bubnjeve u raznim bendovima.

Čitajte i: BRADLEY COOPER LJUBI POLITIČARKU ČIJI JE BIVŠI SUPRUG ZAVRŠIO U ZATVORU ZBOG SEKS SKANDALA?

Glumačku karijeru započeo je 2004., a prvu veliku ulogu dobio je u MTV-jevom serijalu Kaya 2007. Nakon toga prošao je na audiciji za ulogu Finna Hudsona, igrača američkog nogometa, za koju je 2011. dobio nagradu Teen Choice, a preminuo je 13. srpnja 2013. od fatalne kombinacije narkotika i alkohola. Njegovo tijelo pronašlo je osoblje hotela Fairmont Pacific Rim u Vancouveru, u kojem je rezervirao smještaj za sedam dana.

Pogledajte video

Neutješna Lea Michele posvetila mu je pjesme ‘If You Say So" i "Hey You" koje su nadahnute njihovim posljednjim susretima i razgovorima. A Cory Monteith kojeg je opisala kao vrlo povučenu, emotivnu, toplu osobu i dalje živi u njezinom sjećanju.

Američka glumica i pjevačica ljubav svoga života pronašla je 2017. kad je upoznala poduzetnika Zandyja Reicha: zaručili su se u travnju iduće godine, vjenčali u ožujku 2019. u Kaliforniji, a sina Evera Lea Reicha dobili u kolovozu 2020.

image

Lea Michele i Cory Monteith na dodjeli nagrada Screen Actors Guild 2013.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 09:12