velika ljubav

Slavljenički poljupci na praznim tribinama! Trener Hajduka sa suprugom je prošao i ono najteže, no sve su pobijedili

Predivnu ljubavnu priču imaju Paolo Tramezzani i njegova supruga Elisa. Zbog nje je svojedobno napustio i svoj posao.

Trener Hajduka proslavio je sa svojom suprugom pobjedu Hajduka nad Goricom. Trener Paolo Tramezzani oduševljeno je ljubio svoju voljenu suprugu Elisu. Sjedili su na praznim tribinama i slavili trijumf kluba kojeg je Tramezzani trener od siječnja ove godine.

Tada se obitelj Tramezzani iz Milana doselila u Split. Supružnici su se s kćeri Emilie vrlo brzo udomaćili i snašli u novoj sredini. Tročlana obitelj živi u prostranom stanu u blizini plaže Bačvice te Elisa i Emilie često uživaju u šetnjama uz more s njihovim jazavčarem Biscottijem. Paolova supruga kaže da se u novu sredinu osobito dobro uklopila Emilie, koja je u Splitu nastavila pohađati treći razred osnovne škole.

image
DUJE KLARIC/CROPIX

Čitajte i: Privatni život trenera Hajduka: Paolo je zbog suprugine bolesti svojedobno prekinuo karijeru

Tramezzani i Elisa zajedno su već osamnaest godina, a zaljubili su se na prvi pogled.

- Upoznali smo se u Milanu, na jednoj večeri sa zajedničkim prijateljima. U Elisu sam se zaljubio na prvi pogled i samo deset dana nakon našeg prvog susreta pozvao sam je da se doseli k meni u Milano - ispričao je za magazin Gloria Tramezzani o njihovoj ljubavnoj priči.

Već tad počela je ljubavna priča u kojoj se dijeli i dobro i zlo. Naime, prebrodili su zajedno i najteže dane. Kada je Elisi dijagnosticiran benigni tumor, zbog komplicirane operacije i opravka, Paolo je odustao od angažmana u tadašnjem klubu. Potpuno se posvetio supruzi i kćerkici koja je tada imala četiri godine.

image
DUJE KLARIC/CROPIX

- Riječ je o benignom tumoru, no u mom slučaju je postojala opasnost da ostanem paralizirana jer se nalazio u šupljini kralježničkog stupa i zbog najsitnijeg lošeg poteza završila bih u kolicima. S druge strane, isto bi mi se dogodilo i da nisam pristala na operaciju s obzirom na to da je prebrzo rastao - objašnjava Elisa, kojoj je najveća snaga u njezinoj borbi bila suprugova ljubav. Paolo kaže da je taj dan kad je Elisa ušla u bolnicu ostario deset godina od straha i brige.

- Nakon što je Elisi otkriven tumor raskinuo sam ugovor sa Sionom. Bio je to prvi put od moje devete godine da sam napravio dulju pauzu od nogometa, no želio sam danonoćno biti uz nju i kćerkicu koja je tada imala četiri godine - prisjeća se talijanski trener, sretan što je to sada iza njih. Pred njima su prekrasni dani, još ljepši kada znaju da su zaista tu jedno uz drugo - u dobru i zlu.

Linker
16. travanj 2024 21:34