‘PAMTI PA VRATI‘

Slatka osveta političaru: Amber Heard nazvala psa po zamjeniku australskog premijera

Prije šest godina australski vicepremijer Barnaby Joyce zaprijetio je glumici da će eutanizirati njezine pse. Ona mu to nije oprostila niti zaboravila: svog novog četveronožnog ljubimca nazvala je - Barnaby Joyce.

Američka glumica Amber Heard (35) ima novog psa, golemog ali nježnog i dobroćudnog irskog vučjeg hrta, s kojim je slikala ispred božićnog drvca i tu veselu fotografiju stavila na Instagram. Novog ljubimca nazvala je Barnaby Joyce, ne zato što joj se to ime osobito sviđa, nego da bi napakostila istoimenom zamjeniku australskog premijera.

Njihov sukob počeo je 2015., kad je gospodin Barnaby Joyce još bio ministar poljoprivrede, a Amber je još bila u braku s Johnnyjem Deppom.

U travnju te godine Deep i Amber doputovali su u Australiju, gdje je on snimao nastavak filmskog serijala ”Pirati s Kariba”, no pri dolasku su napravili carinski i veterinarski prekršaj jer nisu prijavili svoja dva jorkširska terijera. Kako bi spriječili širenje bjesnila, Australci imaju stroga pravila o karanteni životinja i kad se otkrilo da je slavni par u privatnom avionu prošvercao dva psa, ministar Barnaby Joyce javno je zaprijetio da će njihove ljubimce eutanizirati.

Čitajte i: Veliki preokret koji nitko nije očekivao! Johnny Depp dobio presudu protiv bivše supruge Amber Heard

"Ne očekujem da će me nakon toga pozvati na premijeru ‘Pirata s Kariba’", rekao je mister Joyce, a Deep mu je uzvratio uvredom nazvavši ga ”znojavim australskim debeljkom”. Sukob i prepucavanja prestali su nakon što su se Johnny i Amber videoporukom ispričali zbog kršenja pseće karantene.

Amber je u međuvremenu prošla težak razvod s Deppom, kojeg je optužila za teško psihičko i tjelesno zlostavljanje, ali nije zaboravila australsku epizodu s Barnabyjem i kraj ove godine iskoristila je da ga još jednom podbode.

Četveronožni Barnaby Joyce sada je novi član njezine obitelji.

"Osjećam to kao veliko postignuće što sam još uvijek u njezinoj glavi, dugo nakon što sam ih oboje zaboravio. Sada očito imam bolji rejting Johnnyja Deppa", rekao je vicepremijer Joyce saznavši kako ga je počastila zlopamćenju sklona Amber Heard. Njezina mu je žaoka došla u trenutku kad ga sunarodnjaci žestoko kritiziraju zbog nerazumnih izjava o covidu.

Preležao je omikron varijantu, kojom se zarazio tijekom posjeta SAD-u iako je bio dvaput cijepljen. Nakon što se oporavio, izjavljivao je da omikron varijanta nije ništa osobito i da je protiv uvođenja strogih epidemioloških mjera.

"Lako je njemu, on se oporavljao izoliran u luksuznom američkom hotelu s pet zvjezdica, na raspolaganju mu je bio najbolji medicinski tretman i nije morao brinuti o troškovima liječenja, hrani, poslu ili djeci ", ogorčeni su Australci na svog političara koji je na psećoj karanteni trenirao strogoću, a sada podriva borbu protiv smrtonosnog koronavirusa.

Linker
19. travanj 2024 03:07