UČILA OD NAJBOLJEG

Skupo ju je koštala: Rihannina nova muza je supermodel i tvrda pregovaračica!

Supermodel koji je pregovarati učio od Cristiana Ronalda zaštitno je lice kolekcije Savage x Fenty Vol. 4.

Pregovarati je naučila od najboljeg od svih, pa nije čudo da je Irina Shayk već godinama jedna od najbolje plaćenih supermodela na svijetu. U rodnom Čeljabinsku, ruskom okrugu u podnožju Urala koji graniči s Kazahstanom, studirala je marketing, ali najviše je o poslovnim pregovorima naučila od svog prvog partnera Cristiana Ronalda, portugalskog nogometaša i jednog od najtvrđih pregovarača u svijetu vrhunskog sporta.

Zajedno su bili pet godina u vrijeme najveće slave jednog od najboljih nogometaša na svijetu, koji je u tom razdoblju pokrenuo i etablirao vlastiti brend CR7, a Irina Shayk se uz njega od zaštitnog lica Intimissima i djevojke s naslovnice Sports Illustrateda prometnula u jednog od najtraženijih i najbolje plaćenih supermodela na modnoj sceni.

image

Irina Shayk na predstavljanju Rihannine kolekcije Savage X Fenty Vol. 4 u kalifornijskom Simi Valleyju

MATT WINKELMEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Gotovo da ne postoji važnija modna kuća s kojom nije surađivala - od Burberryja, Jeana Paula Gaultiera, Marca Jacobsa, Versacea i Giorgia Armanija do Dsquared2-a, Victoria‘s Secreta, Philippa Pleina, Salvatorea Ferragama i Valentina, da spomenemo samo neke, a sad je na red došla i Rihannina kolekcija Savage x Fenty Vol. 4 kolekcija, čije je zaštitno lice upravo postala.

Uvjeti ugovora koji su potpisale nisu dostupni javnosti, jer se smatraju poslovnom tajnom, no nije tajna da je Rihanna morala posegnuti duboko u džep da Irina Shayk postane zaštitno lice njezine kolekcije donjeg rublja.

image

Irina Shayk je pregovarati naučila od portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda

MATT WINKELMEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Prema procjeni financijskih analitičara Irina Shayk će samo ove godine od svojih angažmana uprihoditi između četiri i pet milijuna dolara te tako povećati svoje osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na 25 milijuna dolara.

image

Supermodel Irina Shayk zaštitno je lice kolekcije Savage X Fenty Vol. 4

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Taj milijunski iznos je, doduše, prava sitnica u usporedbi s 1,4 milijarde dolara kojima raspolaže pjevačica, producentica i poduzetnica Robyn Rihanna Fenty, čija je najveća vrijednost upravo njezin superuspješni kozmetički i modni brend.

Linker
24. travanj 2024 01:01