Shawn Mendes i Jocelyne Miranda

 PRIMEPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
KAKAV PAR

Skrivena ljubav: Prelijepa liječnica očarala je 27 godina mlađu pop zvijezdu

Američka liječnica Miranda Jocelyn je kiropraktičarka slavnih, a Shawna Mendesa je liječila prije nego što je s njim lani prohodala.

Američka liječnica Miranda Jocelyn je kiropraktičarka slavnih, a Shawna Mendesa je liječila prije nego što je s njim lani prohodala.

Premda 24-godišnja kanadska pop zvijezda Shawn Mendes i 51-godišnja američka liječnica Miranda Jocelyn još nisu potvrdili svoju vezu, njihovi zaljubljeni pogledi i količina vremena koje provode zajedno i ovaj put govore više od riječi. Glasine o njihovoj vezi kolaju od lanjskog ljeta, kadu su zajedno snimljeni na vježbanju i ručku u West Hollywoodu, gdje se nalazi Mendesov dom. Sigurno je da se poznaju mnogo duže, jer je Miranda Jocelyn još 2019. objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom profilu i uz nju objavila zagonetnu poruku: "Tako sam ponosna."

Nakon toga su ih često viđali skupa na trčanju, na raznim društvenim događanjima poput partyja nakon dodjela glazbenih nagrada Grammy, a Miranda je ove godine snimljena kako ulazi u Mendesov dom u West Hollywoodu.

image

Jocelyne Miranda je kiropraktičarka, a među njezinim klijentima su mnoge slavne osobe

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Prije Mirande Jocelyn Shawn Mendes je bio u vezi s pjevačicom Camilom Cabello, s kojom je prohodao na snimanju hita "Senorita", a prekinuli su usred pandemije koronavirusa u studenom 2021. Svoj nevjerojatno mladoliki izgled 51-godišnja kiropraktičarka zahvaljuje redovitoj tjelovježbi i pravilnoj prehrani, a njezina poslovna biografija je - impresivna.

Prema podacima s njezine web stranice Miranda Jocelyn se više od dva desetljeća stručno usavršava u području kiropraktike, fizioterapije i rehabilitacije od ozljeda. U svom radu koristi biomehaničku procjenu u kombinaciji s tehnikama manipulacije zglobova i mekih tkiva, a njezina specijalnost su dijagnostičke procedure, tretmani i preventivne mjere za poremećaje u neuro-mišićno-koštanom sustavu, posebno u području kralježnice i ekstremiteta.

image

Velika razlika u godinama njima nije prepreka

PRIMEPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezina ordinacija i praksa su zbog svoje specijalizacije u biomehanici i biodinamici poznate među američkim zvijezdama, a njezine su usluge koristili pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber, model Kendall Jenner, glumac i pjevač Justin Timberlake, košarkaš Blake Griffin, te mnogi drugi, a dr. Miranda Jocelyn bila je i službena liječnica ljetne košarkaške lige Big Three Summer.

Linker
26. travanj 2024 15:36