Povratak staroj ljubavi

Sjećate li se nekoć najveće slatkice Hollywooda? Nakon 13 godina vraća se u velikom stilu

Meg Ryan prije tridesetak godina slovila je za najveću zvijezdu romantičnih komedija. Krajem ove godine proslavit će 61. rođendan, a film kojim želi oživjeti njezin nekadašnji status osobno i režira.

Prošlo je preko 30 godina otkako je Meg Ryan zabljesnula u filmu ‘Kad je Harry sreo Sally', jednom od najomiljenijih ljubavnih drama i stekla titulu kraljice romanse - koju sada namjerava vratiti i to u 61. godini života.

Plavokosa glumica nedavno je, naime, snimila romantičnu dramu "What Happens Later" koju je sama i režirala.

image

Meg je svoju najpoznatiju romantičnu komediju "Kad je Harry sreo Sally" snimila davne 1989.

SNAP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Film se temelji na drami ‘Shooting Star’ autora Stevena Dietza, a prema onome što je Meg otkrila za The New York Times dok je njezin projekt bio tek na početku realizacije, riječ je o ‘evoluiranoj i nostalgičnoj’ romantičnoj komediji.

Glavni muški lik igra zvijezda serije " Dosjei X" David Duchovny kojeg također dugo nismo vidjeli na velikom platnu u nekoj većoj ulozi.

"Willa je neovisna i slobodna žena, dok je Bill nedavno proživio razvod i procjenjuje svoj život i odnose s otuđenom suprugom i kćeri", opisala je Meg za TNT svoje likove u filmu.

image

Glumica je zadnjih godina više poznata po estetskim operacijama nego po ulogama.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Hollywood s razlogom čeka premijeru filma čiji datum još nije preciziran. Mnogi računaju da se glumica dobro snašla kao redateljica jer je s filmom "Ithaca" iz 2015. pokazala da zna posao iza kamere, a prošlo je točno 13 godina kako je igrala neku romantičnu ulogu. Meganini obožavatelji ovih dana i podsjećaju na njezine velike uspješnice "Imaš poruku", "Romansa u Seattleu" te kultni "Kad je Harry sreo Sally" koji je ostao zapamćen i po njezinoj odličnoj interpretaciji lažnog orgazma.

Čitajte i: ZAVRNULA RUKAVE: HOLIVUDSKA SLATKICA OKRENULA SE NOVOM BIZNISU!

Linker
19. travanj 2024 14:47