PARIŠKA SVEČANOST

Sinovi Ciro, Mateo i Thiago Messi usklađeni na dodjeli: U Parizu su tati pomogli oko Zlatne lopte

Argentinski nogometni superstar Lionel Messi osmi je put po izboru sportskih novinara iz cijelog svijeta proglašen najboljim na svijetu.

Argentinski nogometni superstar Lionel Messi osmi je put osvojio Zlatnu loptu, trofej koji najboljem nogometašu na svijetu po izboru sportskih novinara iz stotinu zemalja dodijeljuje France Football. Nogometni čarobnjak iz argentinskog grada Rosarija u lipnju je proslavio 36. rođendan, a na Svjetskom prvenstvu u Katru svoju je reprezentaciju doveo do titule svjetskog prvaka, jedinog trofeja koji mu je nedostajao u impresivnoj kolekciji. A na svečanost u Parizu stigao je u društvu obitelji, te svog gazde i prijatelja Davida Beckhama, suvlasnika nogometnog kluba Inter iz Miamija, u kojem je odlučio okončati svoju nevjerojatnu karijeru.

image

Obiteljski portret Lionela Messija sa suprugom Antonellom Roccuzzo i sinovima

FRANCK FIFE AFP

Messijeva supruga Antonella za parišku je svečanost sinove Thiaga, Matea i Cira odjenula u svečana odijela, krojena po njihovoj mjeri, te bijele košulje i tenisice, a klinci su se cijelo vrijeme držali tate kojeg su dopratili na pozornicu i "pomagali" mu da odradi sve svoje obaveze.

image

Sinovi su bili ponosni na tatu

FRANCK FIFE AFP

Bio je to posebno emotivan trenutak za Lionela Messija i njegovu obitelj, jer su se ljetos, nakon dvije godine u Parizu preselili na Floridu, gdje Messi po sezoni zarađuje 54 milijuna dolara, a u tu svotu nisu uračunati bonusi i prihodi od marketinških prava.

image

Mateo je tati pridržao Zlatnu loptu

FRANCK FIFE AFP

Lionel i Antonella Messi vjenčali su se u srpnju 2017., a upoznali su se kao djeca u argentinskom gradu Rosariju u kojem su odrasli. Za njihovu vezu ključan je bio Messijev povratak u domovinu 2007. kad se pojavio na Antonellinim vratima kako bi joj ponudio rame za plakanje nakon tragične pogibije najbolje prijateljice u prometnoj nesreći. Tada su definitivno shvatili da su stvoreni jedno za drugo, a Antonella je zbog odgoja sinova Thiaga, Matea i Cire odustala od vlastite karijere modela.

image

Najbolji nogometaši na svijetu su Lionel Messi i igračica Barcelone Aitana Bonmati

FRANCK FIFE AFP
image

Lionel Messi na proglašenje je stigao u društvu Davida Beckhama i sinova

FRANCK FIFE AFP
image

Lionel Messi u Parizu je slavio sa sinovima te nogometašima Emilianom Martinezom, Lautarom Martinezom i Julianom Alvarezom

FRANCK FIFE AFP
image

Lionel Messi lani je argentinsku reprezentaciju doveo do naslova svjetskog prvaka

FRANCK FIFE AFP
Linker
19. travanj 2024 00:07