Elias Becker, Barbara Becker i Noah Becker na promociji Mac Jeansa u Firenci u siječnju ove godine

 LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK
ŽIVOT NA PISTI

Sin posrnule sportske legende je maneken i jedan od najpoželjnijih muškaraca mlađih od 25

Elias Becker modelingom se bavi pet godina, a Miamiju je bio zvijezda Bossove revije koju su nosile i Naomi Campbell, te Pamela Anderson.

Preklani je u izboru časopisa Tatler proglašen jednim od najpoželjnijih muškaraca mlađih od 25 godina u Velikoj Britaniji, a ovog tjedna je 23-godišnji Elias Becker skupa s Naomi Campbell, Pamelom Anderson i DJ Khaledom predvodio predstavljanje nove BOSS-ove kolekcije u Herald Plazi u Miamiju na Floridi.

image

Elias Becker na Bossovoj reviji u Miamiju

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Elias Becker je mlađi sin posrnule teniske legende Borisa Beckera iz njegovog braka s prvom suprugom Barbarom Becker, dizajnericom odjeće i interijera, koji je s majkom i šest godina starijim bratom Noahom nakon razvoda roditelja 2001. odrastao u Sjedinjenim Državama.

image

Jasna Fritzi Bauer, Elias Becker, Hailey Bieber, Emilia Schuele i Noah Becker u Berlinu 2019.

PEOPLE PICTURE/KOCHAN/SHUTTERSTOCK

No, bez obzira na sve ostali su u dobrim odnosima, pa je tako Elias Becker prošlog ljeta, dok mu je otac gulio zatvorsku kaznu u Velikoj Britaniji zbog prevare dužnika u postupku osobnog bankrota, bio pratnja očevoj partnerici Lilian de Carvalho Monteiro u loži All England kluba na teniskom turniru u Wimbledonu. Početkom ove godine je s majkom i starijim bratom zabavljao uzvanike kao DJ na gala partyju Calvina Kleina u Firenci.

image

Boris Becker sa sinovima Noahom i Eliasom na dodjeli sportskih nagrada Laureus 2020.

PEOPLE PICTURE/RAYMOND/SHUTTERSTOCK

Elias se modelingom bavi od svoje osamnaeste godine, a prvi veliki uspjeh na modnoj pisti bila mu je revija talijanskog brenda Dolce&Gabbana na Milanskom tjednu mode 2018. Istovremeno je proteklih godina pohađao filmske tečajeve u Sjedinjenim Državama te na kraju upisao studij režije u Londonu zbog čega se i preselio u Veliku Britaniju.

image

Dok je tata bio u zatvoru Elias Becker je s njegovu partnericu Lilian de Carvalho pratio na Wimbledon

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

"Ne želim se kreativno ograničavati, jer su i moda, i glazba, i film moje velike strasti", izjavio je Elias Becker koji svoje pratiteljice na društvenim mrežama oduševljava mišićavim torzom i besprijekornom linijom. Za razliku od svog oca nikad nije razmišljao o profesionalnoj sportskoj karijeri, a od tenisa su mu draži košarka i nogomet.

image

Boris Becker sa sinovima Eliasom i Noahom u Stuttgartu 2008.

JUERGEN HASENKOPF/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 14:39