STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Obiteljske veze

Simpatični potez slavnog glumca oduševio njegove obožavatelje: Tako se voli svoje najbliže!

Jonah Hill pobrao je brojne simpatije nakon što je na svom Instagramu objavo selfie ispred jumbo plakata s njegovom mlađom sestrom u ulozi modela za modnu kuću Gucci.

Jonah Hill pobrao je brojne simpatije nakon što je na svom Instagramu objavo selfie ispred jumbo plakata s njegovom mlađom sestrom u ulozi modela za modnu kuću Gucci.

Glumačke obitelji u Hollywoodu nisu rijetkost, no samo među najvećima od njih nema rivalstva. Zvijezda filmova "The Moneyball" i "The Woolf od Wall Street" Jonah Hill primjer je brata kakvog bi svatko poželio. Otkako se proslavio na filmu, ovaj 38-godišnjak koristi svaku priliku da pohvali njegovu deset godina mlađu sestru Beanie Feldstein koja je također glumica.

Ponosan Hill podijelio je selfie iz New Yorka na kojem stoji ispred zgrade s jumbo plakatom svoje sestre. Riječ je o reklami modne kuće Gucci u kojoj je Beanie jedna od glavnih zvijezda.

Hillova sestra na plakatu nosi seksi ružičastu satensku haljinu i tijaru, a glumac je uz tu njezinu fotku na svom Instagram napisao duhovit status: 'Uzbuna, moja sestra ikona'.

Crnokosa Beanie bratu je odgovorila u istom zafrkantskom tonu, po čemu su i inače poznati.

image

Jonah Hill i Beanie Feldstein još su se više zbližili nakon smrti njihovog brata Jordana prije pet godina.

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prije mjesec dana mlada je glumica u intervjuu za The Cut govorila je koliko je bliska s Jonahom kojem je Hill umjetničko prezime.

"On je moj najbolji prijatelj. Ali i kako možemo ne biti bliski kad smo toliko godina dijelili kupaonicu", našalila se Feldstein, koja je i ovom prilikom ponovila da ih je smrt njihovog starijeg brata dodatno povezala. Naime, Jordan Feldstein koji je bio otac dvoje djece i uspješni glazbeni menadžer, preminuo je 2017. Imao je samo 40 godina, a njegova smrt posljedica je akutne bronhopneumonije i pretilosti.

Čitajte i: OD JAMIE KOJA SPAŠAVA SESTRU, DO CHRISA KOJI TJEŠI BRATA - TKO SU NAJSLAVNIJI BRAĆA I SESTRE NA SVIJETU?

Linker
26. travanj 2024 20:47