Ispovijest zvijezde ‘Sirovih strasti‘

Sharon Stone kraljici talk showa otkrila sve što je htjela znati! Progovorila o zlostavljanju i nemoralnim ponudama

Povod za ispovijest slavne glumice na podcastu Oprah‘s Super Soul Conversations, koju će u subotu 27. ožujka ekskluzivno prikazati streaming Discovery Plus, njezina je autobiografija ‘The Beauty of Living Twice‘ čija je misao vodilja o ženskoj snazi nakon 40. odgovor na tezu muškaraca na pozicijama moći u zabavljačkoj industriji da su žene u srednjim godinama bezvrijedne.

Dok su Meghan i Harry i dalje glavna tema na društvenim mrežama nakon što su Oprah ispričali sve što smiju, kraljica talk showa najavljuje bombastičan razgovor sa Sharon Stone (63), zvijezdom filma „Sirove strasti” u sklopu podcasta "Oprah's Super Soul Conversations". Ukratko, sve što smo htjeli doznati o plavuši čije su noge ušle u povijest sedme umjetnosti zbog svima znane scene iz filma koji ju je proslavio, otkrit će se u subotu 27. ožujka na streamingu Discovery Plus koji ekskluzivno emitira njezinu ispovijest.

U srijedu, 31. ožujka, razgovor će se emitirati na Appleovom servisu, a razlog zbog kojeg je glumica s jednim od najviših kvocijenata inteligencije u Hollywoodu (QI 154) pristala odgovoriti Oprah na sva pitanja, promocija je njezine autobiografije "The Beauty of Living Twice". Voditeljica je dobila ekskluzivni pristup sadržaju prije nego što će dugo čekana knjiga Sharon Stone postati dostupna čitateljima diljem svijeta - od 30. ožujka nadalje.

image
Sharon Stone promovirala je kod Oprah Winfrey svoju autobiografiju.
STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Stižu memoari Sharon Stone: Progovara o razvodima, traumatičnom djetinjstvu, ali i cijeni slave

- Zašto baš sada kad sam toliko dugo razmišljala o pisanju? Zato što su žene najmoćnije nakon četrdesete. Knjiga je moj odgovor na tezu muškaraca na pozicijama moći kako žene u četrdesetima postaju bezvrijedne – kaže glumica u najavi razgovora koju je prenosi magazin People dok je pravo na objavu izvadaka iz njezine autobiografije dobio„Vanity Fair”.

Čitajte i: Sharon Stone piše knjigu o lošim stranama online dejtinga: 'Sumorno je, to jednostavno nije - to'

Nemoralna ponuda

Oprah je odobravajući kimala glavom dajući naslutiti da sočnih detalja u razgovoru dviju britkih i planetarno uspješnih žena, koje su dosad svašta proživjele na privatnom i profesionalnom planu, ima napretek. Ali, put do pozicije moći često je trnovit i bolan. Glumica je, naime, otkrila Oprah kako je bila zlostavljana u djetinjstvu. O tome detaljno piše u knjizi, ali je o proživljenoj traumi s kojom se i danas pokušava nositi najbolje što umije, razgovarala i sa Oprah. Dotakla se teme bliskog susretu sa smrću te dugog oporavka nakon što je 2001. doživjela gotovo fatalni moždani udar. Prisjetila se i jednog producenta koji je dobio nečuvenu ideju kako pomoći muškoj zvijezdi svog filma, čija je partnerica bila Sharon Stone, da odradi svoj posao.

image
Poznata glumica u knjizi je pisala o brojnim teškim situacijama koje je proživjela, ali i načinima na koje se s njima izborila.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

- Doveo me je u svoj ured i pojasnio da bih se trebala poseksati s dotičnim kolegom za viši cilj, kako bismo imali uvjerljivu kemiju na filmu. Podsjetila sam ga da je on tijekom casta inzistirao baš na tom glumcu. I upitala producenta misli li doista da će kolega, ako se seksamo, postati dobar glumac? Žao mi je – odvratila sam na kraju razgovora - nitko nije tako dobar u krevetu. Moj posao je glumiti. Odgovor je “ne” – ispričala je.

Detalje nemoralne ponude Sharon Stone otkrit će se u subotu kad će bez zadrške progovoriti o nelijepim iskustvima iz privatnog života i karijere, ali i ponuditi gledateljicama rješenje kako ih nadići te postati snažne i uspješne.

Linker
04. travanj 2024 17:56