BRYAN R. SMITH AFP
O TEŠKIM TRENUCIMA

Shakira iskreno progovorila o Piqueovoj izdaji u vrijeme kada joj je otac bio u bolnici

Gerard Pique izdao je Shakiru putem medija dok joj je otac ležao na intenzivnoj, a u novom intervju za španjolski magazin iskreno je progovorila o tim teškim trenucima.

Gerard Pique izdao je Shakiru putem medija dok joj je otac ležao na intenzivnoj, a u novom intervju za španjolski magazin iskreno je progovorila o tim teškim trenucima.

Više od godinu dana prošlo je od objave raskida kolumbijske latino kantautorice Shakire i bivšeg španjolskog nogometaša Gerarda Piquea, a u novom intervjuu za španjolsko izdanje magazina People, Shakira se prisjetila teških obiteljskih trenutaka koje je proživljavala istovremeno. "Sve se dogodilo odjednom", rekla je Shakira. Riječ je o Piqueovoj izdaji koju je ona saznala putem medija dok joj je otac, 91-godišnji William Mebarak Chadid ležao na intenzivnoj. Iskreno je izjavila da je mislila da neće preživjeti teškoće kada je saznala da ju je Pique izdao i prevario, a njezin otac, "čovjek kojeg volim najviše u životu", nije mogao biti uz nju, "Nisam mogla razgovarati s njim, niti otići svojem najboljem prijatelju po savjet koji mi je bio toliko potreban."

image

Shakira i Gerard Pique 2014.

JOSEP LAGO AFP

Dobitnica Grammyja ispričala je kako je njezin tata stigao u Barcelonu na prvu pričest njezinog sina Milana, ali se pri padu teško ozlijedio i završio je u bolnici. "Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj", priznala je 46-godišnja Shakira o izdaji koju je doživjela od 10 godina mlađeg Piquea. Strahovala je za zdravlje svog oca, a istovremeno bila je shrvana i zbog Gerardove nevjere te joj to bio uistinu jedan od najtežih perioda. Opisujući očev proces oporavka, Shakira je rekla da je "bio vrlo težak i spor", ali ga je pohvalila kao "predivnog čovjeka, umiljatog karaktera koji nas sve iznenađuje svojom snagom".

U svojoj 91. godini života "on je prebolio COVID, dvije nesreće, jednu upalu pluća i pet operacija", dodaje Shakira te govori da je on njezin "najveći primjer otpornosti". Pjevačica je istaknula i podršku njezine majke, Nidije Ripoll Torrado, koja je uz njega bila danonoćno, a njihov dugogodišnji brak "odraz je tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su mojoj djeci uzori ljubavi, strpljenja u odnosima, apsolutne odanosti i želje za životom", otvoreno govori Shakira koja s Piqueom ima dva sina, 10-godišnjeg Milana i 8-godišnjeg Sashu.

Mjesecima nakon što je objavila svoj razlaz od Piquéa, Shakira je izdala singl s argentinskim producentom Bizarrapom pod nazivom "BZRP Music Session #53" u kojem je otkrila detalje o njihovom razlazu, njegovim posljedicama i trenutnoj djevojci nogometne zvijezde, Clari Chiji Marti s kojom će Pique navodno ubrzo pred oltar. Nagađa se da je i Shakira krenula dalje budući da je nekoliko puta viđena s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom.

Shakira je za španjolski magazin uzbuđeno pričala i o novoj glazbi "koja se razvila zajedno s događajima u mom životu". Pjesme će sadržavati sve ono kroz što je prošla u posljednjih godinu dana. "Prošla sam kroz poricanje, bijes, bol, prihvaćanje, tugu, nadu, prijevaru, ponovno nadu, uzbuđenje. Toliko emocija i osjećaja koji se ponekad čine pomiješanim, koji kao da nisu mogli koegzistirati u meni, Uspjela sam se raspetljati samo kroz svoje pjesme, bolje razumjeti samu sebe", nastavila je. "Ne da se objašnjavam ili pravdam, samo da se razumijem i toleriram." Novu pjesmu "Copa Vacia" u suradnji s kolumbijskim pjevačem Manuelom Turizom objavila je prije jednog dana i već ima gotovo 10 milijuna pregleda.

Linker
29. travanj 2024 14:50