Severina

 DUJE KLARIĆ/ CROPIX
Baš poput Demi Moore

Severina oduševila fotografijom: "Kao od majke rođena prije pedeset i jednog ljeta"

Splitska pjevačica pratitelje je za svoj rođendan počastila aktom u visokoj trudnoći, a njezina fotografija nadahnuta je slavnim portretom Demi Moore.

Splitska pjevačica pratitelje je za svoj rođendan počastila aktom u visokoj trudnoći, a njezina fotografija nadahnuta je slavnim portretom Demi Moore.

To može samo Severina! Popularna splitska pjevačica danas slavi svoj 51. rođendan, a tim je povodom svoje pratitelje na instagramu počastila fotografijom na kojoj pozira potpuno gola. Crno-bijela fotografija snimljena je prije jedanaest godina dok je Severina bila u visokoj trudnoći sa sinom Aleksandrom, a pjevačica je zauzela pozu u kojoj je slavna fotografkinja Annie Leibovitz svojedobno za naslovnicu časopisa Vanity Fair snimila trudnu Demi Moore.

image

Severina slavi 51. rođendan

IG SEVERINA

"(Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to #bezuvjetnaljubav. Nema na svijetu ničeg ljepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca", napisala je pjevačica u svojoj objavi i za svega pola sata prikupila više od petnaest tisuća lajkova svojih pratitelja na toj društvenoj mreži.

Rođena je u Splitu 21. travnja 1972. godine kao treća kći Ane i Severa Vučkovića, a odrasla je sa starijim sestrama Zdenkom i Marijanom. Severina je od najranijeg djetinjstva pokazivala strast i ljubav prema glazbi i scenskom nastupu, pa je nakon osnovne škole upisala Srednju glazbenu školu Josipa Hatzea u Splitu i uz to se posvetila karijeri u show biznisu. Glazbom se profesionalno baviti od 1990., a zahvaljujući pobjedi na radijskom natjecanju “Demo X” Radio Zagreba snimila je svoj debitantski album. Suradnja sa Zrinkom Tutićem širom joj je otvorila vrata uspjeha, a u svojoj bogatoj karijeri afirmirala se kao jedna od najvećih regionalnih zvijezda koja puni najveće dvorane od Vardara pa do Triglava.

image

Severina je 51. rođendan proslavila u Okrugljaku

INSTAGRAM/SEVERINA

Rođendansko slavlje pjevačica je upriličila u svom omiljenom zagrebačkom restoranu ‘Okrugljak‘, a slavila je u krugu najbližih prijatelja koji su joj, među ostalim, poklonili tortu na tri kata s njenim fotografijama. Za tu priliku odjenula je ružičastu haljinu koja je istaknula njen dekolte.

Linker
27. travanj 2024 15:50