Ženski izlazak

Sestre Zaninović "ulovljene" u posebnom izlasku: Poznate Splićanke skupa slavile važan rođendan

Sestre Zaninović danas pune 35 godina. Splitske blizanke svijećice na svečarskoj torti ugasile su već sinoć, a idući petak pripremaju još jedan veliki party.

Bivše tekvandoistice Ana Zaninović i Lucija Zaninović Kuzmanić sinoć su "uhvaćene" u rijetkom noćnom izlasku s društvom. No, poznate blizanke za to su imale itekako dobar razlog. Jedne od naših najboljih sportašica danas slave 35. rođendan, a kao i sve važnije događaje u njihovim životima, obilježile su ga skupa.

image

Bivše sportašice imaju dvije rođendanske proslave.

privatni album

" Bile smo na večeri s našim bivšim trenerom i nekolicinom prijateljica koji su nas iznenadili tortom. Bilo je baš veselo i dirljivo!", kažu sestre Zaninović, koje njihov veliki datum danas slave s obitelji, a 1. srpnja imat će još jedan party. Njemu se, kažu, posebno vesele jer će to biti slavlje samo za žene.

image

Sestre danas pune 35 godina.

privatni album

"Ipak je riječ o posebnom rođendanu. Nije okrugli, ali ta brojka 35 je nekako čarobna. Idući petak trebalo bi se okupiti nas jedanaest žena", smiju se Ana i Lucija, kojima je sinoćnji izlazak bio i mali odmak od obiteljskih obaveza i njihovo troje mališana: Aninog Toma te Lucijinih Ervina i Marine.

"Djecu smo ostavile u sigurnim rukama, malo tatinih, malo bakinih", šale se sestre, koje su se za subotnji izlazak i modno uskladile. Obje su odjenule bijele haljinice i štikle koje su iskombinirale s atraktivnim torbicama.

image

Ana i Lucija uvijek su modno usklađene.

privatni album

"I nakon svih ovih godina puno ljudi nas miješa, iako Ana već dulje kosu boja u plavo", kaže Lucija, koju uskoro čeka još jedna slatka proslava. Njezina, naime, kćerkica Marina krajem srpnja puni dvije godine.

Čitajte i: LUCIJA ZANINOVIĆ O ROĐENJU MALENE MARINE: 'NISAM MOGLA ODABRATI LJEPŠI TRENUTAK ZA DRUGO DIJETE'

Linker
20. travanj 2024 01:08