Una, due, tre

Sementa Rajhard prihvatila je novi izazov: ‘Nekako se sve posložilo baš u pravom trenutku‘

Pjevačica i glumica od sada će biti i televizijska voditeljica dnevne emisije, prvi put u novoj ulozi.

Simpatije javnosti osvojila je iznimnim glasom i glumačkim nastupom, a sada je Sementa Rajhard odlučila napraviti korak u novom smjeru svoje karijere. Prihvatila je voditeljski angažman u novoj emisiji na novoj televiziji.

"Una, due, tre' kao što i sam naziv već upućuje, je nešto novo, nešto što još nije bilo na ekranima i mislim da će se ljudima vrlo brzo svidjeti. Specifičan show za sve uzraste sa svim novostima i interesantnim pričama koje ćemo se truditi prikazati na što zanimljiviji i drugačiji način", kazala je Sementa na početku razgovora za Gloria.hr.

Riječ je o dnevnom formatu emisije koja se emitira svakog radnog dana u 19 sati, a Sementu ćemo prvi put moći vidjeti u utorak 29. ožujka. Novopečena voditeljica kaže da je termin prikazivanja idealan za odmor od rutine dana i uživanje u zanimljivostima njihova showa. Budući da je riječ o intenzivnom projektu, Sementa nam je otkrila kako se pripremala za ovaj angažman.

image

Sementa vodi novu emisiju 'Una, due tre'.

MATEJ DOKIC/CROPIX

"Debitantica sam u ovom poslu definitivno, no od vrtićkih vremena volim kamere, snimanja, igranja su bila uvijek na temu voditeljstva i glume i glumačkih predstava stoga sam svoja na svome. Super mi je što mi je glavna smjernica još na castingu bila - budi svoja, budi Sementa i prezentiraj prilog onako kako bi ga frendici ispričala. Hvala mojim producentima na tome što imamo taj prostor da si sami pišemo i osmišljavamo najave i što možemo biti svoji, opušteni i drugačiji od drugih, jer to je glavna misao 'Una, due, tre' emisije. Pripremala sam se pišući najave, gledala sam neke zanimljive emisije u Italiji i u Americi gdje je uvijek naglasak na opuštenoj atmosferi, Devin i ja smo prolazili zanimljive teme i kako bi nam ideja sinula, tako smo si zapisivali kako bi istu iznijeli u emisiju", opisala je Sementa.

Također nije štedjela riječi pohvale za cijelu svoju ekipu za koju kaže da je istovremeno i profesionalna i opuštena, a posebne riječi pohvale ima za svog suvoditelja. "Moj kolega, suvoditelj Devin Juraj je osoba s toliko talenata i ambicija da mogu samo biti sretna što zajedno, bok uz bok donosimo ovaj show na male ekrane", kazala je voditeljica. Iako ima svu moguću podršku i dalje postoje izazovi u ovom novom zadatku, a najveći joj je biti što opuštenija pred kamerama, jer u emisiji nemaju scenarija - na što se ona u svom dosadašnjem radu naviknula.

image

Sementa Rejhard i njen kolega Devin Juraj.

PRESS

Čitajte i: Nova karijera omijene glumice: Sementa Rajhard zaštitno je lice nove zabavne emisije

"Dok se snimaju serije ili film, koliko god mi želimo biti i glumiti opuštenost, postoji scenarij i uloga koja tebe stvori kao drugu osobu i ti šibaš dalje po tim segmentima do kraja snimanja, no 'Una, due, tre' emisija treba biti što opuštenija i mi samo moramo biti mi, a to samo i nije toliko lako čim se kamere uključe, no mislim da smo uspjeli", objašnjava Sementa.

Za nju nema treme

Iako je pred njom prilično "velik zalogaj", Sementa nije bila tremašica. "Nisam imala tremu jer volim posao ispred kamera, a sada sam zavoljela i pripremu iza kamera, tako da mjesta za tremu nema, no uvijek je tu doza uzbuđenja i mislim da je to prirodno i da je to dobro za projekt. Kolege iz Srbije su izvrsni i takve su i reakcije naravno, emisija je jako gledana i komentari su više nego pozitivni", kazala je i dodala kako smatra da nam je baš takav projekt nedostajao u televizijskim programima.

A pobjedu nad tremom Sementa je ostvarila još u djetinjstvu, kaže njen je recept to da je sigurna u sebe, a to postiže temeljitom pripremom za zadatak. "Ako sam dobro pripremljena onda sam i sigurna u sebe i treme nema. To sam shvatila dok sam još išla u osnovnu školu, ako sam bila spremna za ispit u potpunosti, tremu nisam imala, a kad sam kampanjski išla na test, e onda me je trema pojela", prisjeća se Sementa.

image

Sementa uspješno kombinira majčinstvo i novi angažman.

PRESS

Pjevačica, glumica i voditeljica osim na poslovnom planu i privatno ima mnogo posla, njena kćerkica Stella uskoro će proslaviti svoj drugi rođendan. Otkrila nam je kako je uskladila voditeljski posao koji snima za regionalnu televiziju s majčinstvom.

"Nekako se sve posložilo baš u pravom trenutku, Stella se taman navikla na vrtić i ja sam počela s pripremama za posao, dolazim po nju u vrtić baš kao i prije, kako smo je navikli, tako da nismo puno odvojene i to mi je iskreno i najbitnije, baš sam sretna zbog toga. Snimam, radim ono što volim i doma sam u normalno vrijeme", kazala je. Otkrila je kako će se emisija za Hrvatsku snimati iz Zagreba.

"U Beogradu sam bila u dva navrata kad smo snimali za promotivnu kampanju i pilot emisiju, te kako bi cijelu ekipu upoznala. Velika smo ekipa i kako bi projekt bio što uspješniji svi smo povezani i dišemo za isti cilj, družimo se i pomažemo kad nas nešto zanima i kad nam treba motivacije", opisala je koliko će često biti na putu zbog emisije.

Čitajte i: Glumica Sementa Rajhard okrenula novu stranicu: ‘Veselim se jako, vjerujem u ovu priču‘

Osim što se iznimno veseli projektu, nije sama, naime ima ogromnu podršku svojih najmilijih, kaže njihove reakcije su izvrsne. "Moja obitelj je sretna što sam pronašla posao koji volim, a istodobno sam sa Stellom i stignem s njom sve što si zamislim. Oni su svi moj oslonac i nemoguće je bez tog oslonca funkcionirati, nemoguće bi bilo funkcionirati bez podrške mojeg supruga, hvala im na tome", zaključila je Sementa.

Zabavnu emisiju "Una, due, tre", kao i ostatak programa, može se pratiti putem linka ili na aplikaciji Una TV na smart televizijama.

Linker
20. travanj 2024 06:20