Traži se krivac

Seks skandal Pique - Shakira dobio novi obrat: S njom uopće nije lako živjeti!

Niti mjesec dana otkako se doznalo da je slavni nogometaš prevario kolumbijsku pjevačicu s kojom ima dvoje djece, Gerardovo društvo i dio medija okomili su se na Shakiru.

Kad se početkom lipnja doznalo za seks aferu Gerarda Piquea svima je bilo jasno da je riječ o vijesti koja neće tako lako sići s naslovnica svjetskih medija. I doista, u proteklih tri tjedna svako malo u javnosti ispliva neka nova pikanterija o bivšoj vezi Piquea i pjevačice Shakire. Tako je u nekim medijima ovih dana objavljena navodna ispovijest Piqueovih prijatelja koji su mu ne samo oprostili prevaru, nego su pronašli i krivca za to što je zbog 22-godišnje djevojke nakon 12 godina napustio Shakiru i njihovo dvoje djece A njega - krivca - traže upravo u slavnoj pjevačici!?

image

Gerardovi prijatelji kolumbijsku zvijezdu opisuju kao oholu i prepotentnu.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Španjolski portal The Marca ovih je, naime, dana izišao s pričom prema kojoj ispada da je Shakirinom krivnjom Gerard uhvaćen s otvorenim šlicom i to zato jer je navodno "bila ohola i samo je šefovala".

Priču o Gerardu kao "žrtvi" slavom opsjednute supruge medijima su prodali njegovi prijatelji, a pred televizijskim kamerama iznijela ju je novinarka Lorena Vazquez.

"Svo Piqueovo društvo Shakiru je iza leđa zvalo 'šefica'! Nikad se nije previše družila s ljudima s kojima je Pique bio prijatelj cijeli život, pa ni sa suprugama drugih igrača Barcelone. Smatrala je valjda da je iznad njih. To je njima kao paru stvaralo problem od početka'", riječi su Vazquez, koja tvrdi da popularna Kolumbijka i nikada nije prihvatila Španjolsku kao svoj dom te da Gerardu s njom nije bilo lako živjeti.

image

Objede na račun glazbenice medijima je serviralo Piqueovo društvo.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Shakira nije voljela njihov život u Barceloni jer tu nema prijatelja. Jedina osoba s kojom se stvarno družila je Piqueova majka, a ni s njom sad nije u dobrom odnosu", istresla je Vasquez u jednom tv showu, a njezine objede na račun pjevačice prenio je veliki dio medija.

image

Shakira se na sve načine trudi sinove zaštiti od medijskih napisa.

EMILIO UTRABO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kako je ovaj obrat doživjela sama Shakira, još nije poznato. Prije nekoliko dana snimljena je u šetnji s njezinim i Piqeovim sinovima Milanom i Sashom, a njezino tužno lice dok ih je grlila najzorniji je dokaz da joj je srce zbog svega slomljeno.

Čitajte i: Španjolski mediji: Pique ljubavnicu više ne skriva, A Shakira mu priprema paprenu osvetu

Linker
14. travanj 2024 07:35