EKSPLOZIVNI INTERVJU

Sad je dosta! Najpoznatija britanska WAG-sica napokon je pred kamerama otvorila dušu o braku s legendarnom desetkom

Coleen Rooney u dokumentarcu o Wayneu Rooneyju priznala je kako se osjećala suočena s brojnim dokazima o njegovim nevjerama...

Najpoznatija britanska WAG-sica Coleen Rooney (35), supruga nogometne legende Waynea Rooneyja, najmlađeg strijelca u povijesti engleske reprezentacije i legendarne desetke u dresu Manchester Uniteda, koji se nakon odlaska u sportsku mirovinu zaposlio kao menadžer drugoligaškog kluba Derby Countyja, napokon je u prvom licu progovorila o 16 godina horora koje je proživljavala u vezi i braku s čovjekom svog života.

Godinama mu je bila najveća, često i jedina podrška - prohodali su 2002. u katoličkoj srednjoj školi De La Salle u Liverpoolu koju su oboje pohađali, ali je sad napokon zaključila kako je dosta šutnje, te je napokon pred kamerama istresla srce i dušu. I to u dokumentarnom filmu ‘Rooney’ o svom suprugu čija se premijera očekuje početkom iduće godine na platformi Amazon Prime.

Wayne Rooney, naime, naslovnice nije punio samo svojim fantastičnim potezima, golovima i srčanošću na nogometnom travnjaku, gdje je stekao status neumoljivog i drskog egzekutora od čijeg su umijeća i ubojitog instinkta drhtale protivničke obrane.

Rooney je svoje instinkte godinama slijedio i izvan terena, pa se povijest njegove veze s Coleen - roditelji su četvorice sinova - Kaija (12), Klayja Anthonyja (8), Kita Josepha (5) i Cassa Maca (3) - pretvorila u kronologiju njegovog beščašća - trčanja za suknjama, opijanja, te remećenja javnog reda i mira, o čemu su svjetski mediji redovito izvještavali svoju publiku, željnu skandala iz svijeta bogatih i slavnih.

O svemu tome je Coleen Rooney, čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 14 milijuna funti, što je deset puta manje od svote kojom raspolaže Wayne, sada prvi put javno progovorila ustvrdivši u prvoj rečenici kako joj takvo ponašanje apsolutno nije bilo i nikada neće biti prihvatljivo. Svoju slavu i bogatstvo - zaradila ga je kao model, zaštitno lice, kolumnistica i TV voditeljica, Coleen velikim dijelom duguje interesu medija i javnosti za njenog supruga, no mnogi se ipak već godinama pitaju nije li cijena toga za nju ipak bila - prevelika. A sad su napokon dobili njezin jasan odgovor na to pitanje.

- Otprilike mi je bilo jasno što se, kada i gdje događa. Znala sam s kim se druži i što radi: bila sam mu spremna sve oprostiti, ali ne i zaboraviti. Nakon svega ljudi me zbog toga i dandanas čudno gledaju - izjavila je kiselo se osmjehujući uz šalicu bijele kave na stolu u dnevnoj sobi ukrašene obiteljskim fotografijama.

No, slasti stalne veze i obiteljskog života nisu neukrotivi libido Waynea Rooneyja mogle zadržati na kratkom lancu vjernosti i monogamije.

Dapače, slavni je nogometaš od svojih tinejdžerskih dana bio jedan od mnogih redovitih anonimnih posjetitelja javnih kuća u Liverpoolu, lučkom gradu na sjeverozapadu Engleske.

No, kad se pročulo da je riđokosi mišićavko jedna od najvećih otočkih nogometnih nada - priča se više nije mogla zaustaviti. Prva je u medije dospjela njegova afera s 21-godišnjom Charlottom Glover, kojoj je usluge u krevetu plaćao 140 funta po seansi, a jednom joj se čak i potpisao za uspomenu. No, volio je i starije, pa je intimno druženje s 37-godišnjom Ginom McCarrick, jednom od svojih omiljenih animirdama, plaćao 45 funta po posjetu, a koristio se i uslugama osebujne 48-godišnje domine, u krugovima liverpulskih bordela poznate po nadimku Auld Slapper (stara razvratnica), koja je na sastanke s klijentima dolazila u gumenom odijelu s mačjom glavom.

image
Najmlađi strijelac u povijesti engleske reprezentacije nije se ponio nimalo džentlmenski prema Coleen.
PICTUREMATT/FAMEFLYNET.UK.COM/SPLASH_/PROFIMEDIA

O tim skanadalima se prvi put pisalo u srpnju 2004., a Coleen je, priznala je sada, bila - slomljena.

- Našu vezu tada nisam još doživljavala ozbiljnom. Nismo živjeli zajedno, nego smo se samo povremeno zabavljali - izjavila je. Da izgladi stvari među njima pripomogla je i Wayneova javna isprika u kojoj je opravdanje za svoje postupke detektirao u vlastitoj nezrelosti, mladosti i gluposti.

Velika pomirba dodatno je rasplamsala strasti među njima: vjenčali su se 12. lipnja 2008. u talijanskom luksuznom ljetovalištu Portofinu, a magazin OK platio im je 2,5 milijuna funti za ekskluzivnu reportažu. Početkom iduće godine Coleen je supruga obavijestila da nosi njihovog sina i to je otprilike bio kraj najsretnijeg i najmirnijeg razdoblja u njihovoj vezi. U rujnu 2010. tabloid Sunday Mirror donio je skandaloznu priču kako je Wayne dok mu je supruga bila trudna hrpu novca trošio na hotelske sastanke sa stanovitom Jenny Thompson.

- Wayne je bio dobar u krevetu, ali ništa posebno. Nije tu bilo ničeg što bi mi se osobito urezalo u pamćenje - izjavila je Jenny u intervjuu 2017., a kasnije se doznalo da je njoj i kolegici Helen Wood jednom prilikom platio tisuću funti za igrice u troje.

Zbog te afere se Coleen iselila iz njihova dvorca izgrađenog u Cheshireu (platili su ga šest milijuna funti) i vratila roditeljima. No, niti s njima nije dugo izdržala, nego se lakovjerno vratila suprugu čim joj je obećao da se takve stvari neće ponavljati, te da u njegovom ormaru nema drugih kostura. Nakon toga bacili su se na gradnju još luksuznijeg i prostranijeg doma čija se vrijednost danas procjenjuje na 20 milijuna funta čijem su se zajedničkom uređenju jako radovali, kako su izjavili u reportaži za britanski magazin o slavnima.

image
I uvijek mu je iznova opraštala...
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No, niti tu nije bio kraj Coleeninim mukama: kroz prste je suprugu progledala i kad je u Wilmslowu 2017. uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola sa suvozačicom Laurom Simpson, poznatom party djevojkom - i to njezinoj VW bubi.

Četvrti put trudna Coleen u tom je trenutku s trojicom sinova ljetovala na Mallorci, a kad je priča dospjela u medije telefonom je na red pozvala Lauru, a ne supruga.

- Zvučala je nesretno, čak i pomalo očajno, sve dok je nisam uvjerila da među nama nije bilo ništa. Objasnila sam joj da se Wayne ponio poput gentlemana ponudivši mi se za vozača jer sam te večeri popila - izjavila je Laura Simpson.

To je umalo postala kap koja je prelila čašu, u tom trenutku su Wayne i Coleen prema vlastitom priznanju bili bliže razvodu nego ikad. Ali ni tu nije bio kraj njegovim skandalima, ni njenom oprostu. Nakon Super Bowla 2019., finalne utakmice američkog nogometa na Floridi, Wayne je snimljen kao cijelo poslijepodne i sve do ranih jutarnjih sati neobuzdano partija u društvu šankerice Vicki Rosiek. Istog ljeta je snimljen u kanadskom Vancouveru s misterioznom brinetom nakon čega ga je bijesna Coleen nazvala i natjerala da se pod hitno vrati kući jer moraju popričati u četiri oka. Čim je ugledala njegove plave oči i onaj poznati skrušeni pogled ponovno mu je sve oprostila.

Čitajte i:

Toliko ju je puta ponizio pred cijelim svijetom da je naprosto nevjerojatno da su još uvijek zajedno

Legendarni nogometaš potrošio 250.000 kuna na zahvat, a rezultata nigdje. Sprema se na laser

Linker
20. travanj 2024 01:24