povratak kući

Sa Zrinkom će na daljinu! Niko Kranjčar vratio se u Zagreb nakon 15 godina izbivanja

Sljedećih mjeseci sa svojom životnom partnericom, glumicom Zrinkom Cvitešić, biti će samo u telefonskoj vezi. Niko Kranjčar posljednjih 15 godina života proveo je u inozemstvu.

Nedavno preminuli Zlatko Cico Kranjčar, simbol Dinama i jedan od najboljih nogometaša svoje generacije, sigurno bi bio ponosan da svog sina Niku Kranjčara ponovo vidi u hrvatskom nogometu. A to se upravo i dogodilo. Niko je postao član stručnog stožera i pomoćnik trenera Josipa Šimunića za mladu hrvatsku reprezentaciju do 19 godina.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera, jer Joe je prvenstveno moj veliki prijatelj. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom pomoći našim mladim igračima. Drago mi je da sam ponovo dio reprezentativne priče jer sam kao igrač uvijek s veseljem dolazio na okupljanje reprezentacije koja je meni svetinja - kazao je Niko Kranjčar koji u nogama ima više od osamdeset nastupa za hrvatsku A reprezentaciju, a u povijest je ušao i kao najmlađi kapetan Dinama.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

Čitajte i: Bezuvjetna podrška i ljubav! Niko Kranjčar bodrio Zrinku Cvitešić na premijeri hit predstave

Zrinka i Niko već su naviknuli na daljinu!

Niko je nogometnu karijeru završio prije tri godine odigravši posljednju utakmicu za škotski tim Glasgow Rangers, a godinama je živio u Velikoj Britaniji gdje je igrao za nekoliko klubova i gdje je pronašao ljubav života, glumicu Zrinku Cvitešić koja uspješno gradi inozemnu karijeru.

Čitajte i: Tuga u obitelji! Zrinka Cvitešić zbog smrti Zlatka Kranjčara povukla se na nekoliko dana s proba predstave znakovitog imena

Par će sljedećih mjeseci morati biti razdvojen jer Zrinka u Americi snima SF seriju ‘The Power‘ s oskarovcem Timom Robbinsom u glavnoj ulozi, no već su navikli na razdvojenost pa im ni novi Nikin angažman sigurno neće teško pasti. A Zrinka Cvitešić će se sa većim veseljem vraćati u Zagreb gdje je ionako u stalnom angažmanu HNK-u.

Linker
03. studeni 2022 06:59