Victoria i David Beckham

 INSTAGRAM/VICTORIA BECKHAM
ROMANSA NA JADRANU

Romantični pozdrav Suncu: Victoria i David Beckham pokazali kako su se proveli u Dalmaciji

Modna dizajnerica Victoria Beckham sa suprugom Davidom Beckhamom, te djecom Cruzom i Harper odmarala se na Jadranu.

Modna dizajnerica Victoria Beckham sa suprugom Davidom Beckhamom, te djecom Cruzom i Harper odmarala se na Jadranu.

Obitelj Beckham pronašla je svoj komadić raja na zemlji, a on se po njihovom mišljenju nalazi na jugu Dalmacije na jadranskoj obali. Bivša spajsica i modna dizajnerica Victoria Beckham sa suprugom Davidom Beckhamom, legendarnim nogometašem i menadžerom, ponovo je odabrala Hrvatsku kao idealnu destinaciju za odmor s obitelji, a baš kao i lani odsjeli su na Lopudu i to u društvu sina Cruza i kćeri Harper.

Lokalni stanovnici pomislili su se da se Beckhamovi sele na Lopud s obzirom na količinu prtljage koju su ponijeli sa sobom, što je ukazivalo na činjenicu da će obitelj na Jadranu provesti duže vrijeme, što se pokazalo točnim.

image

Cruz i David Beckham

INSTAGRAM/CRUZ BECKHAM

Na raspolaganju su imali i jahtu kojom su obilazili dubrovački akvatorij, a njihova najromantičnija zajednička fotografija snimljena je upravo na brodu. Dok je sa suprugom izmijenjivao vrući poljubac David je opalio selfie upravo u trenutku kad je Sunce "utonulo u more", a njihovi pratitelji na društvenim mrežama tu su fotografiju prozvali "najromantičnijim pozdravom Suncu koji mogu zamisliti".

U obiteljskom albumu koji su podijelili na Instagramu našla se i fotografija Cruza Beckhama koji svira gitaru, slika Harper Beckham kojoj vjetar raspliće kosu s hrvatskom trobojnicom u pozadini, te video Davida Beckhama koji na palubi zadivljeno uživa u ljepotama jadranske obale.

Inače, Beckhamovi su i lani boravili na Lopudu gdje su odsjeli u luksuznom kompleksu Lopud 1483 koji se nalazi u bivšem franjevačkom samosatnu. Tada su posjetili i poznati restoran Bowa na Šipanu, a jedini uvjet za posjet bio im je da ih nitko na otoku ne fotografira.

image

Victoria i David Beckham s djecom su stigli na Lopud

BOZO RADIC CROPIX

Supružnici iduće godine slave srebrni pir, a braku su podigli četvero djece: sinove Brooklyna, Romea i Cruza, te kćer Harper. A koliko su se na Jadranu opustili svjedoči priča s Lopuda. "Plivala sam u blizini samostana, a u moru sam prepoznala Davida Beckhama i pozdravila ga. Bio je srdačan i rekao mi je kako je otok prelijep, te da je po njegovom mišljenju svatko tko na njemu živi - sretnik. Ostavio mi je dojam otvorene, sasvim normalne osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi", ispričala je Ellie Leoni za Dubrovački dnevnik.

Linker
27. travanj 2024 06:26