U novoj Gloriji!

Romansa na pomolu! Nježno prijateljstvo Zlatka Mateše i ugledne epidemiologinje: ‘Nikad se ne zna što život nosi‘

Iako je prije nepunih godinu dana doživio ljubavni krah nakon desetogodišnje veze s menadžericom Bojanom Maglaić, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša ponovno uživa u radosnim životnim trenucima. A da za njih nikada nije kasno dokazao je izlaskom s prijateljicom Dijanom Mayer ove subote ispred zagrebačkog HNK gdje se održavao Festival ljetnih večeri.

Posljednjih se mjeseci epidemiologinja s Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Dijana Mayer u medijima pojavljuje kako bi upozorila na važnost držanja razmaka u svrhu sprečavanja širenja koronavirusa, no ove subote u društvu predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše, popustile su sve epidemiološke mjere. Fotografkinja Cropixa snimila ih je ispred zagrebačkog HNK kako zajedno uživaju na koncertu u čast glazbenom umjetniku Arsenu Dediću.

Emocije su prštale na sve stane kada su glumci s glazbenicima izvodili nezaboravne Arsenove stihove poput 'Tvoje nježne godine', 'Pamtim samo sretne dane', 'Razgovor s konobarom' i mnoge druge, a tijekom kojih je i Zlatko Mateša javnosti otkrio kako ponovno proživljava radosne životne trenutke. - Nikad se ne zna što život nosi - s osmijehom je rekao 72-godišnji Mateša za novo izdanje magazina Gloria, ne krijući sreću zbog nježnog prijateljstva s dvadesetak godina mlađom epidemiologinjom koja gotovo svakodnevno putem svih medija građane poziva na cijepljenje.

Čitajte i: Ispovijest Natalije Price: ‘Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana...‘

Čitajte i: Samo uz limitirano izdanje nove Glorije: Hit ljetni nakit jedinstven je začin šarmantnim ljetnim stajlinzima

image
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Naime, prije nepunih godinu dana, u godini u kojoj je s 34 godine mlađom osječkom menadžericom Bojanom Maglaić trebao proslaviti jubilarnu desetu godišnjicu veze dogodio se – razlaz.

Ljubav je završila, no ‘ima neka tajna veza‘: Zlatko Mateša i Bojana Maglaić njeguju prijateljstvo

-Nakon deset godina predivne veze odlučila sam krenuti dalje, nekim novim životnim putem. Osjećam da trebam dati priliku novim stvarima i izazovima. Također, jednoga dana voljela bih imati i vlastitu obitelj. Oboje smo dugo razgovarali o tome, objasnila sam Zlatku što želim u budućnosti i u potpunosti me podržava u mojoj odluci. No, lagala bih kad bih rekla da je bilo lagano. Svaki rastanak s osobom koju volite je težak. Svi se mi uvjeravamo da smo dobro i da nije ništa, ali to u stvarnosti nije tako. Zlatko i ja smo puno godina proveli zajedno, a mislim da nam tugu olakšava to što sada imamo kvalitetan prijateljski odnos. Jer nismo se udaljili jedno od drugoga. O svemu smo se dogovorili i ostali bliski. I dalje se često čujemo i vidimo i to će uvijek biti tako, čak i kad netko od nas bude opet u vezi – rekla nam je ekskluzivno za Gloriju Bojana u rujnu prošle godine.

image
Bojana i Zlatko u danima sreće
DAVOR MATOTA

Nakon tri propala braka Mateša je s bivšim suprugama ostao u dobrim odnosima, baš kao i s Bojanom s kojom se nije vjenčao jer je vjerovao da društvenim normama ne treba robovati. No, kako je i sam rekao, nikad se ne zna što život nosi - posebno kada popuste mjere.

Linker
13. travanj 2024 19:26