Taylor Swift

 AT PHOTOGRAPHY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
RAZOTKRIVANJE

Razotkrio ih je tata obožavateljice: Snimka Taylor Swift i Mattyja Healyja postala viralni hit

Američka pjevačica mjesec dana nakon prekida s bivšim pronašla je novu ljubav, a sa svojim dragim se viđa u stankama svoje turneje.

Američka pjevačica mjesec dana nakon prekida s bivšim pronašla je novu ljubav, a sa svojim dragim se viđa u stankama svoje turneje.

Američka pjevačica Taylor Swift toliko je popularna da se u razgovornom jeziku izmišljena nova riječ za njezine obožavatelje. Nazivaju se swiftieji, a sad je tata jedne obožavateljice uzburkao duhove snimkom Taylor Swift i njezine nove ljubavi koja je u roku od svega nekoliko sati postala - viralna. Taylor Swift i njezin novi dečko Matty Healy, frontmen britanskog benda The 1975, zajedno su stigli na ručak u njujorški restoran Casa Cipriani, u koji su ušli držeži se za ruke, a u restoranu su imali rezervirani vlastiti stol zaštićen od pogleda. U jednom trenutu došao ih je pozdraviti Jack Antonoff, stalni suradnik i glazbenik u bendu Taylor Swift, koja se trenutačno nalazi na američkom dijelu svoje turneje Eras Tour.

image

Matty Healy je frontmen benda The 1975, čiji su članovi i Adam Hann, Ross MacDonald, te George Daniel

JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK

Kantautorica i glazbenica Taylor Swift nedavno je prekinula šestogodišnju vezu s engleskim glumcem Joeom Alwynom, koji je pod pseudonimom William Bowery producirao i potpisao pjesme s njezinog osmog albuma "Folklore", a glavni razlog za njihov prekid očito je bio Matty Healy. Priča se da je pjevačica prije devet godian već bila u kratkoj vezi s frontmenom benda The 1975, a ponovni susret rasplamsao je njihovu strast.

Taylor Swift je trenutačno na američkom dijelu svoje svjetske turneje Eras Tour, koja je započela 17. ožujka koncertom na stadionu State Farm u Arizoni, a završava s pet uzastopnih koncerata na stadionu SoFi u Ingelwoodu početkom kolovoza. Na njoj će održati 52 koncerta, za koje je 2,4 milijuna ulaznica rasprodala u rekordnom roku - za manje od 24 sata.

"Koliki je bio interes za ulaznice mogli smo rasprodati devetsto stadiona samo u Sjedinjenim Državama", izjavio je Greg Maffei, šef Live Nationa, najvećeg svjetskog koncertnog promotora. Usprkos tome Matty Healy je bez problema došao do svojih ulaznica, a koristi svaku priliku da na pozornici vidi svoju dragu u stankama turneje At Their Very Best svoga benda.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

BLITZ PICTURES/SHUTTERSTOCK

Unatoč punim rasporedima i užurbanom životu, oboje su svjesni mana koje nosi njihov posao i učinit će sve da njihova veza uspije. "Oboje su jako ponosni i uzbuđeni zbog svoje veze:.zrele su osobe i svjesni su da svaki odnos traži posvećenost i mnogo ulaganja, te zajedničkog vremena i doživljaja. Među njima je jaka kemija i čini se da Taylor nikada nije bila sretnija", govore njezini bliski prijatelji.

Linker
28. travanj 2024 21:45