PROFIMEDIA
OBITELJSKA ŠETNJA

Pusa za Hazel Bee! Bebicu slavnog glumca u šetnji u tobolcu nosi njegov najstariji sin

Američki glumac Liev Schreiber snimljen je u šetnji sa suprugom Taylor Niesen i njihovom 7-mjesečnom kćerkicom Hazel Bee, koju čuva njegov sin iz veze s Naomi Watts.

Američki glumac Liev Schreiber snimljen je u šetnji sa suprugom Taylor Niesen i njihovom 7-mjesečnom kćerkicom Hazel Bee, koju čuva njegov sin iz veze s Naomi Watts.

Američki glumac Liev Schreiber, 56-godišnja zvijezda popularnog TV serijala "Roy Donovan", može se podičiti bogatom filmografijom, ali i još bogatijim životnim iskustvom. Lanjskog kolovoza je u zrelim godinama treći put postao otac, a u šetnju sa 7-mjesečnom kćerkicom Hazel Bee, koju je dobio sa svojom 25 godina mlađom suprugom Taylor Neisen, poveo je i najstarijeg sina, 16-godišnjeg Alexandra Petea Schreibera.

Dobio ga je u vezi s bivšom partnericom, glumicom Naomi Watts, koju je ostavio jer se zaljubio u Taylor Niesen, bivšu misicu i strastvenu aktivisticu za zaštitu životinja, koja je tada honorano radila kao šetačica njegovih pasa.

Kako god, uloge su se u međuvremmenu bitno promijenile, pa sad Alexander Pete Schreiber čuva i u šetnji u tobolcu nosi malenu sestricu Hazel Bee, dok Liev Schreiber na povocu šeće psa, a Taylor Niesen u njihovom društvu uživa u rijetkim slobodnim trenucima koje svaka mama itekako cijeni.

image

Tatina pusa za malenu Hazel Bee

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Liev Schreiber i Naomi Watts rastali su se 2016., nakon 11 godina veze, a on je nakon toga obznanio da je vezi s dvostuko mlađom Taylor Neisen. Mnogi su vjerovali da je njihova veza samo strastvena afera, ali Liev i Taylor ne posustaju niti nakon sedam godina. U srpnju će proslaviti prvu godišnjicu braka, a 27. kolovoza na rasporedu je velika fešta povodom prvog rođendana njihove kćerkice Hazel Bee. Svojedobno je objavio svoje odgojne metode i ispričao da one ne počivaju na zabranama.

image

Liev Schreiber u šetnji sa suprugom, sinom, kćerkicom i psom

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Svojim sinovima dopuštam da rade što god žele nakon što izvrše svoje školske obaveze i izvannastavne aktivnosti. Ne mislim da ću ih tako razmaziti, nego sam uvjeren da djeci treba dati slobodu i učiti ih da samostalno donose odluke. Pa ako se žele dosađivati, neka se dosađuju, ako se žele družiti s prijateljima, opet dobro... Najvažnija uloga roditelja po meni je da djeci pruži ljubav, poštovanje i podršku, te da bude uz njih kad god zatrebaju pomoć", izjavio je Liev Schreiber.

Linker
27. travanj 2024 03:54