NOVI BROJ GLORIJE

Prvi intervju nakon 20 godina: Branka Krstulović o braku, djeci i karijeri

Samozatajnoj direktorici marketinga vodećeg regionalnog kinoprikazivača tek je 20. obljetnica njene tvrtke dala razlog za prvi veliki intervju - u kojem je u razgovoru sa svojom sestrom Milanom Vlaović Kovaček otvoreno govorila o braku, djeci i karijeri. Ekskluzivni intervju ne propustite u novom broju magazina Gloria.

Već 30 godina je Branka Krstulović istodobno izložena oku javnosti i zatvorena prema njoj. Često je viđamo na eventima, na internetu možete pronaći bezbroj njezinih fotografija nastalih na različitim događanjima, pa se čini kao da živi glamurozan život celebrity osobe - no to je poprilično daleko od istine, jer riječ je o događanjima koje je ona organizirala sa svojim timom.

Posljednja dva desetljeća ona svoj obiteljski i poslovni život zapravo skriva od javnosti, kojoj nudi samo sliku besprijekorno dotjerane i nasmijane žene koja zna pozirati. Ni ovog intervjua ne bi bilo da je nije zamolila njezina sestra Milana Vlaović Kovaček kako bi predstavila životni put i osobni rast žene koju hrvatska javnost poznaje od njene 19. godine. U intervjuu je Branka otkrila da je svoju karijeru napustila zbog ljubavi.

image
Gloria

"Kad smo se Hrvoje i ja upoznali, oboje smo imali karijere, on je bio u Zagrebu i često putovao u inozemstvo zbog filmskih sajmova, a ja sam živjela vani i dolazila u Zagreb povremeno. Tog ljeta sam imala njujoršku adresu, ugovor s poznatom agencijom Wilhelmina i američku radnu dozvolu koju nije bilo lako dobiti. Deset dana prije polaska upoznala sam Hrvoja, ali ipak sam otputovala jer bilo bi neozbiljno da to nisam učinila. Nekoliko mjeseci smo održavali vezu na daljinu, a onda sam shvatila da se tek započeta veza iz New Yorka naprosto ne može održati. Ja sam dugotrajnim radom stekla odličnu poziciju i u Europi i dobar početak u New Yorku i svoj posao sam mogla raditi još desetak godina, ali on je imao takvu poslovnu viziju da nije mogao pratiti mene, tako da je bilo prirodnije da se ja vratim. Oduvijek sam znala da mi je obitelj jako bitna i da je to nešto čemu se želim kvalitetno posvetiti. S njim sam osjetila da bi to moglo biti uzajamno i da je on također čovjek koji vjeruje u obiteljske vrijednosti. Moraš imati i sreće da se prva iskra zaista pretvori u nešto trajno. Bili smo tri godine u vezi dok se nismo odlučili za brak i evo nas zajedno već dvadeset godina. To bismo uskoro trebali i proslaviti."

Njihovoj dugogodišnjoj ljubavi ne smeta ni to što ih povezuje i posao pa često i kod kuće razgovaraju o poslu, a zajedno su i roditelji trojice sinova zbog kojih je, kako je priznala, u početku imala grižnju savjesti što radi.

"Kad sam bila mlađa i kad su djeca bila manja, često sam imala grižnju savjesti. Odlazila sam na posao, djeca su bila zrbinuta, no svejedno sam se grizla iako sam znala da ne postojim ako ne radim. Ne mogu samo biti doma, biti majka odgajateljica. Svoj sam prvi honorar zaradila sa 16 godina i premda danas ne bih morala raditi, drukčije ne znam živjeti", govori Branka u razgovoru sa sestrom u kojem je otkrila i da teško proživljava odrastanje svoje djece, zašto ima uski krug prijatelja i koji je njezin recept za mladenački izgled.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

  • INES GODA FORJAN Jedina žena u muškoj ekipi
  • TANJA JURIN Profesorica s Filozofskog fakulteta u Zagrebu o seksualnim fantazijama Hrvatica
  • ZVONIMIR SRNA Nova nada hrvatskog rukometa
  • TESA LITVAN: Neodoljive trepavice
  • MODA 10 trendi komada na sniženjima
  • ROBERT KNJAZ U životinjskom svijetu
  • KUHINJA LEA JUREŠIĆA Desert
  • PUTOVANJE: GUADELOUPE Livija Butuči u karipskom raju
  • FELJTON: EDDIE MURPHY Komičar slab na žene
Linker
20. travanj 2024 16:39