12 teških godina

Prošla je čak 400 operacija nakon brutalnog napada kiselinom! Britanska voditeljica prošla je pakao

Voditeljica Katie Piper prije 12 godina postala je žrtva napada kiselinom. Od svega se i danas oporavlja - prošla je čak 400 operacija na putu prema oporavku.

Čak 400 operacija prošla je britanska voditeljica i influencerica Katie Piper, a sve kako bi sanirala posljedice brutalnog napada koji je doživjela prije 12 godina, kada joj je muškarac kojeg je unajmio njezin bivši dečko bacio sumpornu kiselinu na lice.

Posljedice napada bile su strašne, no Katie nije klonula duhom. Ovih dana iza nje je još jedna operacija, nakon koje se oglasila na svojim društvenim mrežama. Njezin menadžer medijima je ispričao da je voditeljica dobro raspoložena i da se sjajno oporavlja nakon zahvata na oku. "Operacija je rađena na očnom kapku. Katie se ne može dovoljno zahvaliti nevjerojatnom liječnikom timu", izjavio je menadžer.

U bolnici se trenutno oporavlja i pazi kako je ne bi snašla infekcija. Iako je zbog napada kiselinom potpuno izgubila vid na lijevom oku, zbog komplikacija morala je operirati i zdravo, desno oko.

Danas je simbol borbe, volje i duha - jer ono što je prošla bilo je strašno. Kada se dogodio kobni napad, Katie je bila na početku izvrsne karijere, bila iznimno popularna i perspektivna. Sve je tada prekinuo plan njezinog bivšeg dečka Daniela Lincha.

Dugo se krila od javnosti, a onda je skupila snage i krenula dalje. Koža lica joj je brojnim operacijama rekonstruirana, a nakon toga se odlučila vratiti na male ekrane i voditi emisiju koja pomaže ljudima sa sličnom sudbinom kao što je njezina bila. Iako je prošla pakao koji nikom ne bi poželjela, Katie je prošle godine izjavila da joj je sve što je doživjela dalo i ogromno samopouzdanje. "Osjetila sam puno bola, radosti i euforije u ovih 36 godina. Ali, to mi je dalo nepokolebljivo samopouzdanje, saznanje da štogod se dogodilo u mom životu, sposobna sam se od toga oporaviti", zaključila je Price.

Linker
19. travanj 2024 01:13