želi biti predsjednica

Propasti unatoč! Ivanka Trump ne odustaje od političkih ambicija, iako joj popularnost nikad nije bila niža

Nasljednica i miljenica Donalda Trumpa navodno želi biti prva američka predsjedica. Ocu je svesrdno pomagala tijekom njegovog predsjedničkog mandata.

Propalu populističku politiku Donalda Trumpa na životu će i dalje održavati novoosnovana neprofitna organizacija America First Policy Institute (AFPI), koja okuplja 35 članova, a za prvu godinu rada raspolažu budžetom od 20 milijuna dolara. Planiraju unajmiti veliki ured blizu Capitola u Washingtonu, kako bi i simbolički pokazali da misle ozbiljno.

Čitajte i: Kao drugi život: Opušteni i sretni Ivanka Trump i Jared Kushner bezbrižno dokoličare na plažama Miamija

Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner, par poznat i po nadimku Javanka, bit će neformalni savjetnici AFPI-ja, u čijem je vodstvu još nekoliko političkih zombija iz bivše Trumpove administracije.

image
Ivanka navodno nije odustala od svojih političkih ambicija.
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Ivankin angažman na očuvanju očeva lika i djela potvrđuje da ona i dalje gaji političke ambicije. Dok je Donald još bio na vlasti, zajedno su smišljali planove kako da Ivanka postane prva predsjednica SAD-a, no popularnost joj je trenutačno na niskim granama.

image
Trumpova miljenica želi biti prva američka predsjednica.
STEPHEN M. DOWELL/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Čitajte i: "To će ti biti najveća pogreška": Donald i Ivanka navodno su u svađi, evo čime je ‘zlatna kći‘ naljutila tatu

Premda je nakon smjene vlasti postala persona non grata, egzistencija joj nije ugrožena. Od svog modnog brenda i dalje zarađuje oko milijun dolara godišnje, a ubire i milijunske dividende od svojih udjela u hotelu Trump u Washingtonu. Koliko je poznato, u osnivanje America First Policy Instituta nije uložila ni centa; sve su financirali fanatični sljedbenici Donalda Trumpa.

Linker
16. travanj 2024 03:53