Kraljevski dvori

Prolistali smo naš specijal s Charlesom Pearceom, Britanac je odgovorio na pitanje svih pitanja - Kate ili Meghan?

Britanac s hrvatskom adresom, marketinški stručnjak veliki je ljubitelj svoje monarhije. Suprug Elle Dvornik za Gloria.hr komentirao je naš specijal ‘Kraljevski dvori‘, oduševivši se njegovom informativnošću i raskošnim fotografijama.

Marketinški stručnjak Charles Pearce rođen je i odrastao u Velikoj Britaniji, a ljubav ga je dovela u Hrvatsku. Zbog ljubavi prema Elli Dvornik, Pearce je postao hrvatski zet, no svoje korijene, jasno - ne zaboravlja.

Ponosni je Britanac i veliki je obožavatelj tamošnje kraljevske obitelji, najpoznatije monarhije na svijetu. Ne čudi, stoga, što se Pearce oduševio kada je u ruke primio specijalno Glorijino izdanje - raskošne "Kraljevske dvore".

Prisjetio se tako s užitkom svoje monarhije i prokomentirao za Gloria.hr najnovija događanja na dvoru kraljice Elizabete II. Oduševili su ga naši "Kraljevski dvori" svojom "informativnošću i fantastičnim fotografijama". Specijal je probudio i nostalgiju za domom.



"Prije nego što sam se preselio u Hrvatsku, kraljevsku obitelj sam stalno gledao u novinama, na televiziji i drugdje. Otkako sam u Hrvatskoj, moram priznati da pratim većinu njihovih profila na društvenim mrežama", otkrio nam je Pearce. Osim toga, komentirao je goruće pitanje - je li 'tim' Meghan ili 'tim' Kate?

"Znate, mislim da zbog Britanca u meni to mora biti tim Kate. Ne želim uvrijediti Meghan", priznao nam je Pearce. Što nam je još otkrio, provjerite u našem videu!

image
MARKO TODOROV/CROPIX
Linker
25. travanj 2024 09:35