POKUŠAJ SPASA

‘Prijateljstvo‘ s lordom došlo je kraju: Pjevačica želi dati još jednu priliku svojem braku

Britanska pjevačica Ellie Goulding prekinula je tajnu vezu jer želi sačuvati brak s trgovcem umjetninama Casparom Joplingom.

Trebao je to biti ultimativni dokaz ljubavi, ali je 36-godišnja britanska glazbenica Ellie Goulding prekinula vezu s 48-godišnjim Lordom Zacom Goldsmithom, bivšim ministrom i zastupnikom u Domu lordova, prije nego što je konzervativni političar dovršio njezinu brončanu bistu koju joj je namjeravao pokloniti.

Naime, nakon što je Ellie početkom srpnja viđena bez vjenčanog prstena, otkriveno je kako pjevačica i političar provode mnogo vremena zajedno, a nedavno su uhvaćeni i u šetnji nedaleko njegovog novog doma, u koji je uselio nakon razvoda od druge supruge, Alice Rothschild u ožujku ove godine.

"Njihov odnos nije utjecao na niti jedan od brakova, ali sada je gotov", izjavio je izvor blizak političaru i dodao da, iako veza nije bila kriva za bračne probleme, Ellie je prekinula ljubav sa Zacom jer želi spasiti svoj brak. Par se upoznao na klimatskoj konferenciji UN-a 2021. godine, a povezali su se jer je i jednom i drugom važna tema ekologije i održivosti. I dok su iz njezinog tima demantirali da je par bio u vezi pa čak i izjavili da nikada nisu razgovarali ni o čemu izvan posla koji rade zajedno za okoliš, dokazi govore suprotno. Sedam mjeseci nakon konferencije uhvaćeni su zajedno na ručku u Convent Gardenu, u listopadu 2022. su viđeni na ekskluzivnom partyju u klubu u koji mogu ući samo članovi, a koji je u vlasništvu Zacovog polubrata, Robina Birleyja, da bi nedavno bili uhvaćeni u šetnji.

Ipak, kantautorica je odlučila spasiti svoj brak s trgovcem umjetninama Casparom Joplingom, s kojim se vjenčala 30. kolovoza 2019., a mladenci su svoj medeni mjesec proveli na jadranskoj obali na otoku Hvaru. Preklani su dobili sinčića Arthura, ali njihov je brak od samog početka bio sve, samo ne konvencionalan. Nakon vjenčanja nastavili su živjeti razdvojeno, svaki u svom stanu, jer je Ellie Goulding trebala mir da dovrši pripreme za izlazak svog albuma "Brightest Blue", dok je njezin suprug živio na seoskom ladanju i dovršavao svoj magisterij iz povijesti umjetnosti.

image

Ellie Goulding i Caspar Jopling

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK

"Jako mi se ovo sviđa jer svatko od nas, premda smo vjenčani, ima svoj mir i može se posvetiti sebi i svojoj karijeri, a viđamo se kad god nam to paše. Volim svog supruga, ali više volim sebe. Ovako mogu raditi što me volja, mogu čitati knjigu, trčati, mogu jesti i živjeti neuredno. Zapravo je jako dobro kad imate partnera s kojim nemate potrebu provoditi 24 sata u danu, čak i kada ste u braku", objasnila je Ellie razloge za svoj nekonvencionalni pristup bračnom životu, koji je na kraju rezultirao rastavom.

image

Ellie Goulding se za vriijeme bračne krize zabavljala sa Zacom Goldsmithom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ellie i Caspar upoznali su se 2017. i to preko zajedničke prijateljice, princeze Eugenie, a nakon godinu dana su se i zaručili. Njihovo vjenčanje u kolovozu 2019. bilo je jedan od društvenih događaja godine u Velikoj Britaniji, a mladenka je tog dana odjenula čak četiri vjenčane haljine. Ceremoniji su prisustvovali njihovi prijatelji iz svjetskoj jet-seta, uključujući holivudske glumce poput Sienne Miller i britansku društvenu kremu predvođenu članovima kraljevske obitelji.

image

Vjenčanje Ellie Goulding i Caspara Joplinga održano je u Yorku prije četiri godine

MCPIX/SHUTTERSTOCK

Priče o krahu braka britanske glazbenice krenule su ovog ljeta kada je na party stigla bez prstena vrijednog 70.000 funti, a ruku je cijelo vrijeme pokušavala sakriti od fotografa. Kasnije su izvori bliski paru potvrdili da se par suočio s problemima u braku, a sve se čini kako je glavni problem bila nevjera.

Linker
21. travanj 2024 02:57