VIP tretman!

Premijera novog realityja obitelji Kardashians bila je u sjeni incidenta u zabavnom parku Disneyland

Prva serija showa o najmoćnijem ženskom klanu prikazana je u srijedu navečer na televiziji Hulu, a niti 24 sata kasnije na vidjelo je izišlo skandalozno ponašanje glavne Kardashianke i njezine mlađe problematične sestre.

Uzbuđenje višemilijunskog auditorija oko premijere novog realtyja The Kardashians još se nije ni slegnulo, a svjetski tabloidi pišu o novom ispadu Kim Kardashian i njezine sestre Khloe Kardashian koji se dogodio u čevrtak.

Daily Mail donosi priču jedne od svjedokinja incidenta u najvećem zabavnom parku na svijetu, kalifornijskom Disneylandu. Prema iskazu tiktokerice Rachael Kevin dvije sestre su izazvale bijes drugih posjetitelja jer su tražile dosad neviđen VIP tretman. Čak i za bogate i poznate, koji masno plaćaju da bi imali personalizirani obilazak parka u društvu vodiča i tjelohranitelja.

image

Kim Kardashian s kćerama Saint West i Chicago.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, u gotovo 70 godina dugoj povijesti Disneylanda nijedna slavna osoba nije privatizirala park, kao što su to napravile Kim i Khloe.

"Kada Kardashiani presijeku liniju, preuzmu vožnju sami i natjeraju nas obične ljude da čekamo i gledamo ih... tipično", ogorčeno je napisala Kevin ispod snimke na kojoj se jasno vidi kako se u popularnom vrtuljku u obliku čajnih šalica voze samo dvije sestre i njihovi mališani dok ostali posjetitelji sa svojom djecom čekaju iza žice.

Video je u kratkom roku imao pola milijuna pregleda, a za Rachelinu objavu prst gore dalo je skoro 45 tisuća ljudi, od kojih su neki komentirali da su sestre drugi posjetitelji trebali izviždati i glasno protestirati protiv takvog bahaćenja.

Videa i fotografije vožnji u Disneylandu podijelile su na svojim društvenim mrežama i Kim i Khloe, koje po njihovim objavama ne vide nikakav problem u svom ponašanju. Planetarno poznate sestre u parku su navodno slavile rođendan Khloine kćeri True, a tu su zabavu, na koju je Kim povela kći Saint West i njezinu prijateljicu, platile malo manje od 3 tisuće dolara.

Neki sumnjaju da su Kim i Khloe ovo napravile s namjerom, kako bi dobile što veći publicitet za svoj novi show s kojim se nadaju ponoviti uspjeh njihovog prvog realityja, najgledanijeg tv projekta ikada toga tipa.

image

Reality The Kardashians premijerno je prikazan u srijedu navečer.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, The Kardashians je fokusiran na život i posao majke Kris Jenner te sestara Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner. Iz ranije prikazanog trailera, a što se dalo i naslutiti po premijernoj emisiji , Kim će po prvi put progovoriti o vezi s komičarom Petedom Davidsonom i razvodu od repera Kanyea Westa, mlađa Kylie pokazat će kako napreduje njezina druga trudnoća, a Khloe će govoriti o vezi s Tristanom Thompsonom koju i sama naziva kompliciranom.

Čitajte i: STIGAO TRAILER ZA SHOW KOJI SE ČEKA: KIM PROGOVARA O NOVOM DEČKU, A KYLIE O TRUDNOĆI

Jednako intrigantne priče očekuju se i od mame Kris te Jenner i Kourtney, a nema sumnje da ih nećemo dobiti.

Linker
23. travanj 2024 21:47