Nisu odustali

Praznik ljubavi u Veneciji: Prevario ju je, oprostila mu je, a sad su bliskiji nego ikad prije

David i Victoria Beckham proslavili su 23 godišnjicu braka, a legendarni nogometaš i slavna pjevačica i kreatorica čija je ljubavna veza jedna od medijski najpraćenijih, za taj veliki datum nagradili su se romantičnim putovanjem.

David i Victoria Beckham puno su puta izjavili da su emotivno vezani uz Pariz i Veneciju te nije čudno da su ta dva grada odabrali za praznik njihovog braka. Jedni od najmoćnijih supružnika na svijetu, koji Britanci zovu kraljevskim parom šoubiza, 5. lipnja proslavili su 23.godinu braka, a navodno su oboje željeli njihovoj ljubavi nazdraviti u Parizu i Veneciji.

image

David i Victoria u Veneciju su stigli iz Pariza

SHUTTERSTOCK

Slavni supružnici prvo su uživali u francuskoj prijestolnici, gdje su početkom tjedna bili na večeri. Na datum njihovog vjenčanja talijanski paparazzi uhvatili su ih u romantičnoj vožnji venecijanskom gondolom, a kako pišu svjetski mediji iz daljine se vidi koliko su Beckhamovi zaljubljeni i bliski.

Britanski Mirror izvještava kako su tijekom cijele vožnje sjedili jedno do drugoga te da je umirovljeni nogometaš u nekoliko navrata nježno grlio Victoriju i pazio da joj je udobno, a bivša Spajsica i kreatorica njega je, pak, snimala mobitelom za uspomenu.

Čitajte i: Victoria i David Beckham: On je i danas, poslije 23 godine braka, još uvijek može nasmijati

image

Supružnicima su društvo u Veneciji pravili Victorijini roditelji Jackie i Anthony Adams

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

David i Victoria trenutke romantike u povodu godišnjice njihovog braka objavili su i na svojim Instagramima na kojima se i inače ne libe dijeliti izljeve ljubavi. Pogotovo je po tom pitanju otvoren David, a neki bi zlobnici rekli da se tako i nakon svih ovih godina trudi iskupiti za bračnu seks aferu.

Podsjetimo, David i Victoria ludo su se zaljubili 1997., dok je ona još nastupala s ženskim bendom Spajs Girls. I ona i on njihov prvi susret kasnije su opisali kao sudbonosan. David je rekao da se u Victoriju zaljubio na prvi pogled, a jednom je prilikom ispričao kako je njezin broj telefona zapisao na avionskoj karti jer tada još nije bilo mobitela. Legendarni nogometaš suprugu je zaprosio samo godinu dana kasnije, a vjenčali su se 1999. Svadba je održana u zamku Luttrellstown Castle u Dublinu i navodno ih je stajala oko 500.000 funta, što je u ono vrijeme bio jedan od najvećih iznosa za svadbu.

image

Beckhamovi za posjeta Veneciji 2006.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

I Beckhamova prevara jedna je od naslavnijih među celebritijima. Do te 2003. kada se doznalo da Victoriju vara s njegovom asistenticom Rebbecom Loos, njih su dvoje slovili za uzoran par. Victorija je Davidovu prevaru preboljela tako što je izgradila karijeru modne dizajnerice, a njihovu poljuljanu ljubav učvrstilo je rođenje još dvoje djece. Par je do Davidove izdaje bračnih zavjeta već imao sinove Brooklyna i Romea. Dvije godine poslije skandala rodio im se Cruz dok je Davidova ljubimica Harper Seven na svijet došla 2011.

Čitajte i: Victoria i David Beckham kroz 20 godina: Od otkačenog para do ikona stila

Linker
16. travanj 2024 20:19