Ashanti

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
nova prilika

Poznata pjevačica čeka dijete u 43-oj i to nakon što se s partnerom pomirila nakon 10 godina

Američka glazbenica Ashanti postat će majka u petom destljeću života dok će reper Nellyju to biti treće dijete. Oboje su presretni zbog dolaska prinove.

Američka glazbenica Ashanti postat će majka u petom destljeću života dok će reper Nellyju to biti treće dijete. Oboje su presretni zbog dolaska prinove.

Prije dvadeset godina sa svojim debitantskim albumom njujorška pjevačica Ashanti postala je prva glazbenica u povijesti čiji su nezaboravni singlovi "Foolish" i "What‘s Luv?" istovremeno držali broj 1 i broj 2 na Billboardovoj top listi. Usprkos fenomenalnom početnom uspjehu i milijunskoj zaradi Ashanti je s vremenom pala u zaborav velike većine svojih nekadašnjih fanova, ali ne i svoje davne ljubavi - američkog repera Nellyja, s kojim je u vezi bila deset godina.

Bivši partneri proljetos su se pomirili nakon desetegodišnjeg prekida, a 43-godišnja pjevačica ovih je dana za časopis US Weekly potvrdila da s 49-godišnjim reperom čeka svoju prvu bebu. Reperu će to biti treće dijete, jer je sa svojom mladenačkom ljubavi i bivšom suprugom Channettom Valentine podigao 29-godišnju kćer Chanelle i 24-godišnjeg sina Cornella Haynesa III.

image

Nelly i Ashanti obnovili su vezu nakon prekida od deset godina

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Da se nešto važno događa primijetili su uzvanici na svečanom balu Black and White u St. Louisu i to za vrijeme Nellyjevog nastupa koji je njegova supruga pratila iz publike. Kad je pjevačica napravila po mnogima uobičajnu trudničku kretnju i pomilovala vlastiti trbuh, Nelly ju je na pozornici imitirao i napravio isto, a nakon toga oboje su prasnuli u smijeh. Prizor je snimio jedan od uzvanika, a njegov je video preko noći postao viralan na društvenim mrežama.

Ashanti i Nelly upoznali su se na press konferenciji uoči dodjele diskografskih nagrada Grammy 2003., a nakon prekida 2013. prvi put su viđeni zajedno na boksačkom meču u Las Vegasu u travnju, na koji su stigli držeći se za ruke. Službena potvrda nove stare veze stigla je u rujnu kad je Nelly u televizijskoj emisiji izjavio: "Da, ponovno nam je super zajedno. Jednostavno se dogodilo, ništa nismo planirali i oboje smo bili zatečeni, ali sve pet, idemo dalje."

image

Ashanti, Avril Lavigne i Nelly na objavi Grammyjevih nominacija u New Yorku 2003.

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Reper je 13. listopada svojoj dragoj čestitao rođendan porukom na svom Instagramu. "Sretan rođendan, ljubavi! Ti si jedna od najnevjerojatnijih i najboljih osoba koje sam upoznao, a ništa me ne raduje više od tvog osmijeha. Presretan sam što tvoj veliki dan ponovno slavimo zajedno", napisao je Nelly uz Ashantinu fotografiju.

Ashanti je, pak, svom dragom za 49. rođendan koji je proslavio 2. studenog darovala plavi oldtimer Cadillac kabriolet, kakvog je dugo želio, a Nelly nije mogao povjerovati vlastitim očima kad ga je ugledao parkiranog ispred kuće.

image

Ashanti i Nelly u New Yorku 2012.

ANDREW TOTH/STARPIX/SHUTTERSTOCK

"To je iznenađenje koje sam dugo spremala, a jedva sam izdržala da mu ne otkrijem tajnu prije vremena. Nellyjeva reakcija bila je nevjerojatna: ostao je u šoku i preplavljen emocijama, jer mu je to najdraži model automobila još od djetinjstva i najbolji dar koji je ikad dobio", ispričala je Ashanti.

Linker
27. travanj 2024 06:39