NEMA ODMORA

Poznata pjevačica bez grama viška: Načini na koje Lady Gaga održava impresivne trbušnjake

Američka pjevačica i glumica Lady Gaga u ožujku je proslavila 37. rođendan, a tjelesnu formu održava jogom, jahanjem, plivanjem i ledenim kupkama.

Nikad nije htjela biti celebrity, ali želi biti zvijezda, davno je proročanski ustvrdila Lady Gaga u jednom od svojih prvih TV intervjua, što je dugo vremena i činila maskirana u ekscentričnu pop-zvijezdu koja želi šokirati i učiniti sve da ne izgleda kao djevojka iz susjedstva. Biti planetarna zvijezda je težak posao, koji uključuje vježbanje u teretani pet puta tjedno pod vodstvom osobnog trenera Harleyja Pasternaka, plivanje tri puta tjedno, a obavezno na dan koncerta - jahanje, vježbe joge i ledene kupke koje joj pomažu da se brže oporavi od napora.

Rezultati su itekako vidljivi, pa je trbušni zid Lady Gage koja je 28. ožujka proslavila 37. rođendan, isklesan do savršenstva, na tijelu nema niti grama viška masnih stanica, a tjelesna težina joj ne prelazi 53 kilograma, što je idealno za njezinih 155 centimetara visine.

Stefani Germanotta, što joj je pravo ime, sa sestrom Natali odrasla je na dobroj njujorškoj adresi na Upper West Sideu, te pohađala najskuplje katoličke privatne škole. Uspjela je upisati i prestižnu filmsku akademiju New York Universityja, koju su završili brojni poznati glumci i redatelji, među ostalima Martin Scorsese. No, odustala je nakon godinu dana jer nije podnosila rigorozan akademski okvir. Željela je samo nastupati, pjevati i skladati. Od četvrte godine pohađala je na privatne satove klavira. Tata ju je podržavao u svemu i ona ga obožava, pa na ramenu ima istetovirano srce u kojem piše "Dad" (tata).

image

Lady Gaga

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Umjetničko ime Lady Gaga "dobila" je po pjesmi “Radio Ga Ga” grupe Queen. Navodno ju je tako prozvao njezin tadašnji dečko Lüc Carl, jedan od njezinih prvih glazbenih producenata jer “gaga” znači luckasta. Sada je pjevačica već tri godine u vezi s Michaelom Polanskim, američkim financijašem i filantropom, u čijem se društvu prvi put u javnosti pojavila na proslavi Nove godine 2020. u Las Vegasu.

image

U ožujku je proslavila 37. rođendan

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 13:02