AMIEE STUBBS/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
VELIKI DAN

Poruka je u boci! Zagrijavanje za Stinga uz top 5 najvećih hitova!

Legendarni engleski glazbenik u zagrebačku Arenu 31. listopada stiže u sklopu turneje ‘My Songs‘.

Legendarni engleski glazbenik u zagrebačku Arenu 31. listopada stiže u sklopu turneje ‘My Songs‘.

Ponedjeljak 31. listopada veliki je dan za obožavatelje legendarnog engleskog glazbenika Gordona Matthewa Thomasa Sumnera, poznatijeg po umjetničkom imenu Sting.

Stin u zagrebačku Arenu stiže u sklopu svoje turneje "My Songs", a organizatori koncert najavljuju kao bujan i dinamičan show s najvećim hitovima iz njegove impresivne karijrere koju je započeo prije 45 godina kao frontmen benda The Police, najvećeg benda na svijetu s početka osamdsetih.

Pogledajte video

U Zagrebu će slavni glazbenik predstaviti svoje omiljene pjesme koje predstavljaju presjek njegova stvaralaštva, za koje je nagrađen s čak 17 najvažnijih diskografskih nagrada Grammy.

Pogledajte video

Recenzije hvale Stingovu "majstorsku izvedbu od početka do kraja", koncert "vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme s hitovima poput "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" te čine nezaboravno glazbeno putovanje i jedinstveni koncertni događaj”.

Pogledajte video

Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Pogledajte video

Stingov posljednji album, "The Bridge", također pokazuje njegovu umjetničku plodnost i kantautorsku snagu. Napisan je i snimljen u godini globalne pandemije, a donosi Stingova promišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

Pogledajte video

Stinga na turneji prati bend vrhunskih glazbenika: Dominic Miller na gitari, Josh Freese na bubnjevima, Rufus Miller na gitari, Kevon Webster na klavijaturama, Shane Sager na harmonici, a prateći vokali su Melissa Musique i Gene Noble.

image

Karijeru je započeo u bendu The Police: Sting, Henry Padovani i Stewart Copeland potkraj 70-ih

PETER BAYLIS/SHUTTERSTOCK PETER BAYLIS/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 00:40