Ivan Vukušić

 NEJA MARKICEVIC/CROPIX
NIKAD SRETNIJI

Ponosan Ivan Vukušić fotografijama otkrio slatku tajnu: "Stiže beba"

Popularni televizijski i radijski voditelj otkrio je da je njegova supruga Ivona Vukušić stekla titulu dr.med.dent., specijalistice endodoncije i restaurativne stomatologije.

Popularni televizijski i radijski voditelj otkrio je da je njegova supruga Ivona Vukušić stekla titulu dr.med.dent., specijalistice endodoncije i restaurativne stomatologije.

Popularni televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić, koji će u rujnu proslaviti 42. rođendan ne pamti kad je bio sretniji. Njegova supruga Ivona Vukušić, s kojom je u vezi četiri godine, a vjenčali su se početkom godine, na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu stekla je titulu dr.med.dent., specijalistice endodoncije i restaurativne stomatologije, a tim povodom je Ivan Vukušić na svom instagram profilu objavio njezine fotografije i napisao. "Ne sjećam se kad sam zadnji put bio ovoliko ponosan. Presretan sam što imam priliku gledati te prekrasnu iznutra i izvana. Fućkaš titule i diplome ako nisi čovjek, a štreberice stvarno nekad znaju biti jako jako kul... Dr.med.dent., specijalist endodoncije i restaurativne stomatologije Ivona Vukušić."

Omiljeni domaći voditelj inače ne voli otkrivati previše detalja iz privatnog života, ali je iz fotoalbuma jasno da supružnici uskoro očekuju rođenje svoje prve bebe, što će biti kruna njihove ljubavi. Ivan Vukušić sve je iznenadio kad je u veljači objavio da se oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivonom, rođenom Splićankom. Na svom instagram profilu je podijelio storyje na kojima se vidjelo kako s Ivonom izlazi iz crkve, a otkrio je i kako je izgledao njihov prvi ples. Ivan i Ivona zajedno su od 2019. godine, a par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti te rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

image

Vjenčanje Ivana i Ivone Vukušić

INSTAGRAM

Iako o Ivoni nikada nije direktno govorio, u intervjuu za Gloriju Glam otkrio je da je ljubav za njega "kada je smiješno, mučno, s leptirićima, lagano, komplicirano ili kad jednostavno ne ide. Kada je pogled oči u oči toliko jasan da su sve riječi suvišne. Kada odlaziš, a voliš i kad ostaješ, no znaš da treba otići. Sve je to ljubav." U tom istom intervjuu otkrio je i da kod svoje partnerice najprije primjećuje kako se nosi - garderobom, izgledom, dobrim i lošim danom...

image

Televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Nekad sam sebe stavljao na prvo mjesto, a onda sam shvatio da je to zamka. Ako se nosi dobro sa sobom onda ni sa mnom nema problema. Primjećujem pogled, stav i stas. Stajling također primjećujem. Volim kad osmijeh nije zavođenje nego odraz sreće iznutra i primjećujem kad je sjaj u oku pravi sjaj. Nekad sam ga miješao sa sjenom u oku. Slični su dosta, čovjek se lako prevari", rekao je popularni voditelj i otkrio da su na njegovo poimanje ljubavi najveći utjecaj imali stihovih njegovih omiljenih pjesama.

image

Fotografija iz vjenčanog albuma Ivana i Ivone Vukušić

INSTAGRAM

"Od LL Cool J-eve “Hey Lover” do Keith Sweatovih “Nobody” i “Twisted” pa do Boyz II Men. Prince s “I Would Die for You”, Dvornikove “Tebi pripadam” i “Lady”, “Telefon” od Denis&Denis, Roy Orbisonova “I drove all night”, INXS “Never tear us apart”, Depeche mode “Strangelove” i još stotine drugih. Spotovi su mi davali uvijek jedan smjer, a slušanje neki potpuno novi, “moj” dojam o ljubavi. To me uvelike oblikovalo i usmjerilo u životnom shvaćanju i promišljanju na tu temu", poručio je Ivan Vukušić.

image

S Ivom Šulentić bio je voditelj showa The Voice

DARKO TOMAS CROPIX
Linker
26. travanj 2024 23:47