Glumci Sarah Jessica Parker i John Corbett

 JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
SEKS I GRAD

Poljubac koji smo dugo čekali: Hoće li Carrie Bradshaw dati treću priliku Aidanu?

Glumci Sarah Jessica Parker i John Corbett snimljeni su u zagrljaju u njuorškom Greenwich Villageu na snimanju druge sezone serijala "And Just Like That...".

Glumci Sarah Jessica Parker i John Corbett snimljeni su u zagrljaju u njuorškom Greenwich Villageu na snimanju druge sezone serijala "And Just Like That...".

Bili su nezaboravan par, čiji su zamršeni odnosi te turbulentna veza gledatelje serijala "Seks i grad" prikovali uz male ekrane, a čini se da se Aidan i Carrie spremaju na svoj novi, ukupno treći početak u drugoj sezoni serijala “And Just Like That…” čiji se novi nastavci upravo snimaju u njujorškom Greenwich Villageu.

Glumci Sarah Jessica Parker i John Corbett snimljeni su kako se grle i ljube pred kamerama, a hoće li im treći pokušaj biti sreća vidjet ćemo ovog ljeta kad će nove epizode, kako je najavljeno, postati dostupne na HBO kanalu koji je i producent serijala.

image

Nezaboravan par iz ‘Seksa i grada‘ ponovno je zajedno

RCF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Obožavatelji "Seksa i grada" dobro pamte kompliciranu ljubavnu priču Aidana Shawa i Carrie Bradshaw, koji su u originalnom serijalu bili u strastvenoj vezi koju su dva puta prekidali.

Prvi put su prekinuli nakon što je Carrie Aidanu priznala da je spavala s Facom, svojim budućim suprugom, a drugi put nakon što ju je Aiden zaprosio.

image

Serijal se snima u njujorškom Greenwich Villageu

JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Zadnji put su se vidjeli za vrijeme slučajnog susreta na ulici, kad je Aidan Carrie otkrio da je oženjen i ima sina. Hoće li među njima ponovno planuti požar strasti, tek ćemo vidjeti. No, lako je moguće da će se to dogoditi, jer je prema istraživanju koje su proveli producenti serijala nedvojbeno utvrđeno da je prema izboru gledateljica upravo Aidan bio savršeni izbor za Carrie i njen najbolji dečko.

image

Pao je i poljubac

STEVESANDS/NEWYORKNEWSWIRE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Aidana Shawa igra glumac John Corbett koji se u prosincu 2020. nakon osamnaest godina veze vjenčao s Bo Derek, legendarnom glumicom i holivudskom seks ikonom osamdesetih.

image

Aidan se vratio, a Carrie ga je jedva dočekala

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Upoznali su se 2002. godine na partyju povodom dodjele Oscara, za koji Bo Derek nije imala pratnju pa je njezin agent pozvao Johna Corbetta da joj pravi društvo. I otada su na glasu kao jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

image

Sarah Jessica Parker na snimanju serijala ‘And Just Like That‘ u New Yorku

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 00:26