Rijetka objava

Pokazali sina: Evo kako izgleda obiteljska idila miljenika žena i nekadašnjeg zavodnika

Proslavljeni američki glumac Richard Gere osamdesetih je glasio za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a smirio se u trećem braku.

Nezaboravne su njegove uloge u filmovima Američki žigolo, Oficir i džentelmen, Zgodna žena te mnogim drugima koji su ga proslavili, no holivudski seks simbol osamdesetih danas najviše uživa u ulozi supruga i oca. Richard Gere se napokon smirio u trećem braku sa španjolskom aktivisticom i humanitarkom Alejandrom Silva, koja je od njega mlađa 33 godine.

image

Vjenčali su se u tajnosti 2018.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

U vezi su osam godina, vjenčali su se u tajnosti 2018., a zajedno podižu trojicu sinova: 3-godišnjeg Alexandra i njegovog godina dana mlađeg bratu, čije ime nije komunicirano javnosti, te Alejandrinog 9-godišnjeg sina Alberta iz prethodnog braka.

Kako se zabavljaju s klincima pokazali su u objavi na instagramu: u predvečerje sunčanog dana sinčiću Alexandru željeli su pokazati kako se sjene izdužuju s padom sunca, a njihov stariji sin ju je pokušao - uloviti.

"Tata, mama i Alexander u akciji!", potpisala je sliku Alejandra Gere.

image

Richard Gere i Alejandra Silva na filmskoj premijeri u Madridu 2015.

BELEN DIAZ/DYDPPA/SHUTTERSTOCK

"Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Kako ne bih bio? Oženjen sam za prekrasnu ženu koja je pametna, osjećajna, predana pomaganju drugima, zabavna, strpljiva, zna opraštati i odlična je kuharica! Radi najbolje salate na svijetu", izjavio je glumac koji iz braka s Carey Lowell Gere ima odraslog sina Homera Jamesa.

Linker
23. travanj 2024 20:23