Mlada nada

Pobjeda pa pripreme za svadbu! Najbolji košarkaš Zadra i član hrvatske reprezentacije otkriva svoju nježnu stranu

Riječanin Antonio Jordano sa svojom će odabranicom Osječankom i bivšom odbojkašicom Katarinom Bilić pred oltar u srpnju sljedeće godine.

Član hrvatske košarkaške reprezentacije Antonio Jordano (22) od nedjelje je poznat i kao ‘čovjek koji je vratio titulu u Višnjik’.

Košarkaški klub Zadar, naime, nakon 13 godina je osvojio titulu prvaka Hrvatske, a kao jedan od najboljih igrača istaknuo se upravo samozatajni Riječanin za kojeg je navijala i baka Sonja.

Osim uz navijače i suigrače, perspektivni igrač KK Zadar tu je povijesnu večer proslavio uz zaručnicu, bivšu odbojkašicu i magistricu kemije Katarinu Bilić (27).

- Poseban je osjećaj podići trofej u jednom gradu u kojem su navijači definitivno još jedan igrač i koji su toliko zaljubljeni u košarku. Nakon ovakve sezone, nakon cijele prošle godine, ovo je zaista nešto čarobno - kaže Antonio čija je priča s košarkom krenula kad je s osam godina počeo trenirati u klubu Kvarner, po preporuci oca Miljana, a s 15 godina svoj put nastavio u Cedeviti.

image
LUKA GERLANC/CROPIX

Odlazak u košarkaški klub Osijek, gdje je zaigrao prije nepune dvije godine, za njega je bila velika poslovna, ali i privatna prekretnica.

Ondje je, naime, upoznao svoju Katarinu, njezinu obitelj i puno prijatelja koji su mu danas najveća životna podrška.

Sa svojom će odabranicom pred oltar stati 2. srpnja iduće godine u njezinom rodnom Osijeku, gdje su se i upoznali dok je igrao za tamošnji košarkaški klub. U gradu na Dravi mladi par bi volio stvoriti i svoju obiteljsku bazu.

Linker
15. travanj 2024 22:49