BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
NAJLUĐI RAZLOG IKAD

Pjevač Backstreet Boysa: ‘Rastava od supruge je privremena i ulog u našu bolju budućnost‘

Američki pjevač AJ McLean nakon jedanaest godina braka "privremeno" se rastaje od supruge Rochelle s kojom planira bolju zajedničku budućnost.

Američki pjevač AJ McLean nakon jedanaest godina braka "privremeno" se rastaje od supruge Rochelle s kojom planira bolju zajedničku budućnost.

Član je najpopularnijeg boy benda devedesetih Backstreet Boysa, s Nickom Carterom, Howiejem Doroughom, Brianom Littrellom i Kevinom Richardsonom je hitovima "Everybody (Backstreet’s Back)", "Quit Playing Games", "As Long As You Love Me", "The One", "The Call", "Shape Of My Heart" i "I Want It That Way" obožavateljice diljem svijeta bacao u trans, ali sve to očito nije bilo dovoljno da zadrži svoju suprugu Rochelle od koje se nakon jedanaest godina braka AJ McLean upravo rastaje. Njihova rastava je, kako kažu, privremena i zalog za bolju zajedničku budućnost pa zahtjev za razvod još nisu podnijeli.

image

Backstreet Boysi: Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson, Howie Dorough i AJ McLean

ILPO MUSTO/SHUTTERSTOCK

"Brak je veliki izazov i težak posao, ali se isplati za njega boriti. Zajednički smo donijeli odluku da se privremeno rastavimo kako bismo svatko za sebe mogli poraditi na našoj još jačoj i povezanijoj zajedničkoj budućnosti. Naš plan je da jednog dana ponovno živimo zajedno i uživamo u svim obavezama supružnika te roditelja naših prelijepih kćeri, o kojima ćemo u svakom slučaju zajednički skrbiti. Dotad molimo medije i sve druge da poštuju našu privatnost. Svaka rastava je teška i bez zlobnih komentara, a pogotovo od njih ispaštaju djeca", napisali su 45-godišnji pjevač AJ McLean i njegova 41-godišnja supruga Rochelle u zajedničkom priopćenju javnosti.

image

AJ McLean sa suprugom Rochelle i kćerkom 2016.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Upoznali su se 2008. u vrijeme kad je vizažistica i frizerka Rochelle radila kao konobarica u losanđeleškom restoranu u koji je zalazio i AJ McLean. Među njima se rodila simpatija, ali ne i ljubav na prvi pogled jer mu je trebala godina dana da Rochelle pozove na izlazak - i otada su zajedno. Vjenčali su se 2011. na Beverly Hillsu, a imaju dvije kćeri desetgodišnju Elliott i šestogodišnju Lyric.

"Na prvom izlasku rekla mi je da nema pojma čime se bavim, a ja sam je upitao misli li ozbiljno. Ali ne, nije se šalila", ispričao je pjevač u razgovoru za američki časopis People, te dodao da se uz Rochelle riješio svojih demona te ovisnosti o alkoholu i drogama s kojma se borio punih dvadeset godina.

image

AJ McLean sa suprugom Rochelle i Brian Littrell sa suprugom Leighanne 2014.

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

"Moja žena mi je spasila život, moja obitelj me spasila uz Božju pomoć. Bez njih više ne bih bio među živima", izjavio je AJ McLean prije tri godine. No, u međuvremenu je očito pokleknuo i sad se ponovno nalazi na oporavku u rehabilitacijskom centru za ovisnike. "Rochelle je mnogo puta pokupila naše kćeri i zalupila vrata, no uvijek mi je unutarnji osjećaj govorio da to nije zauvijek. Znao sam da će se vratiti jer ona je tu bez obzira na se naše nesuglasice uvijek za mene, baš kao i ja za nju", izjavio je AJ McLean prije tri godine, a očito se i ovaj put vjeruje u sličan ishod.

Linker
26. travanj 2024 17:42