DOBRODOŠAO

Petar Grašo se nakon 52 dana vratio kući, supruzi i kćerkici: ‘Nema ništa bolje od toga...‘

Splitski glazbenik i skladatelj na završnoj večeri Melodija Jadrana u parku Galerije Meštrović predstavio je duet "Nemoj" s Ninom Badrić.

Kakav je raspored popularnog splitskog pjevača i skladatelja, 47-godišnjeg Petra Graše najbolje su predočile njegove riječi na koncertu Hit ljeta, završnoj večeri festivala "Melodije Jadrana" koja je održana u veličanstvnoj scenografiji parka Galerije Meštrović.

image

Petar Grašo i Nina Badrić

NIKOLA VILIC CROPIX

"Nema ništa bolje od toga, divan je osjećaj vratiti se kući u najlipši grad na svitu nakon 52 dana uzastopce provedena na putu. Danas sam stigao iz Makedonije, iz Skopja i evo me tu večeras s vama", otkrio je Petar Grašo voditelju Dušku Ćurliću, u razgovoru kojim je najavio premijerno izvođenje pjesme "Nemoj", čija je izvedba bila šećer za kraj i točka na "i" ovogodišnjeg festivala zabavne glazbe koji je ponovno zablistao u punom sjaju. Otvoren je izvedbom "Mise Mediterana" čiji je skladatelj neumorni Tonči Huljić, a druge večeri na rasporedu je bio koncert splitskih hip-hopera iz benda TBF koji su svoje najveće hitove izveli u akustičnoj obradi.

image

Petar Grašo

VOJKO BASIC CROPIX

"Petar i ja poznajemo se odavano, a od našeg prvog susreta postoji obostrana želja da zajedno snimimo duet, a sad se napokon sve poklopilo. I vrijeme, i pjesma i pravi trenutak‘, objasnila je Nina Badrić svoj put do dueta s Petrom Grašom.

image

Petar Grašo

NIKOLA VILIC CROPIX

"Nina i ja smo godinama dobri prijatelji i ljudi koji iznad svega obožavaju glazbu. Kao što znate, u svojoj karijeri rijetko posežem za duetima, no u suradnji s Ninom sam uživao i siguran sam da će i publika večeras to osjetiti, baš kao i slušatelji koji će našu pjesmu čuti na radiju", izjavio je Petar Grašo.

image

Petar Grašo i Nina Badrić

VOJKO BASIC CROPIX

Nina Badrić je otkrila i da su joj velike neispunjene želje deti s legendarnim glazbenicima Oliverom Dragojevićem i Dinom Dvornikom, te da je presretna što su "Nemoj" predstavili u čarobnom ambijentu Galerije Meštrović.

image

Vjekoslava Huljić, Tonči Huljić i Jelena Rozga

JOSKO SUPIC CROPIX

Zbog svojih mnogobrojnih obaveza diljem regije i Europe Petar Grašo rijetko viđa svoju kćerkicu Albu, koja će 17. sprnja proslaviti svoj prvi rođendan.

image

Hana Huljić sudjelovala je u izvedbi "Mise Mediterana"

JOSKO SUPIC CROPIX

Djevojčicu tako uglavnom čuva mama, splitska glazbenica Hana Huljić, kojoj oko brige za Albu pomaže baka Vjekoslava Huljić, književnica i autorica tekstova za brojne hitove svog supruga Tončija Huljića. A tata Petar Grašo s malenom uživa kad god uhvati vremena i veseli se svakom susretu sa svojom malenom princezom.

image

Petar Grašo i Nina Badrić

NIKOLA VILIC CROPIX
Linker
20. travanj 2024 20:41