S NJIM MOŽE SVE

Partnerica američkog milijardera predvodi žensku ekipu na letu u svemir

Američka novinarka Lauren Sanchez otkrila je kakva je avantura očekuje početkom iduće godine, a priča se da bi se posadi mogla pridružiti i Kim Kardashian.

Američka novinarka Lauren Sanchez najzaslužnija je za preporod milijardera Jeffa Bezosa, šefa Amazona i brojnih drugih tvrtki, koji je u protekle tri i pol godine postao novi čovjek. Barem u privatnom životu, dok se na listi najbogatijih ljudi na svijetu malo toga promijenilo te je Jeff Bezos i dalje među tri najimućnija čovjeka na svijetu s imovinom čija se vrijednost procjenjuje na teško zamislivih 120 milijardi dolara.

Ovih je dana u razgovoru za Wall Street Journal Lauren Sanchez progovorila o svojim planovima da početkom iduće godine postane članica prve ženske posade Blue Origina, svemirske kompanije svoga partnera.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez lani su zajedno stigli na londonsku premijeru ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power‘

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

"U posadi će biti pet žena, a let se planira početkom 2024. Ja ću biti među njima zbog čega sam super uzbuđena, ali i pomalo nervozna. Sve ostale članice bit će žene koje čine razliku te svojim radom i djelovanjem šalju snažnu poruku svijetu", izjavila je Lauren Sanchez koja ostala imena nije željela otkriti, čime je otvorila vrata nagađanjima i glasinama.

Prvo ime koje se počelo spominjati u kuloarima je Kim Kardashian, jedna od najutjecajnijih žena show businessa, i Laurenina prijateljica.

image

Jennifer Garner joj je dobra prijateljica

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

"Već dugo o tome razgovaramo, a Jeff je oduševljen idejom o ženskoj posadi. I činjenicom da ću ja biti njezin dio. Sigurna sam da će on biti na uzletištu i mahati nam dok budemo ulazile u letjelicu", nastavila je Sanchez.

Na taj način će zamijeniti uloge, jer je Lauren Sanchez svog dragog preklani ispratila na njegovom letu u svemir s prvom posadom Blue Origina. Potvrdila je i da njihova ljubav mnogo toga duguje zajedničkim doživljajima u zraku, jer Lauren Sanchez posjeduje pilotsku dozvolu i ponekad upravlja njegovim privatnim helikopterom.

image

Prvi put su se skupa u javnosti pojavili u Wimbledonu 2019.

RAY TANG/LNP/SHUTTERSTOCK

"Na neki način to ga je potaknulo da se i sam prijavi na tečaj za pilota, a uskoro bi trebao polagati za dozvolu. Jer sasvim je drukčiji doživljaj kad sami upravljate letjelicom, nego kad vas drugi voze", ispričala je novinarka koja se s Jeffom Bezosom prvi put pojavila na teniskom turniru u Wimbledonu 2019. u vrijeme dok se razvodio od supruge, spisateljice i filantropkinje MacKenzie Scott.

image

Lauren Sanchez ima sina Evana i kćer Ellu s menadžerom Patrickom Whitesellom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Jeff Bezos se uz Lauren Sanchez potpuno promijenio, urednije i zdravije živi, više se odmara i spava, pazi što jede i mnogo vježba, što je potpuno promijenilo njegov govor tijela, ali i javne nastupe. Jer kad se čovjek dobro osjeća u svom tijelu, a uz to ima i podršku voljene osobe, tada jednostavno dobro i pozitivno zrači što se primijeti na prvi pogled.

Lauren Sanchez iz braka s Patrickom Whitesellom, menadžerom kompanije Endeavor, ima sina Evana i kćer Ellu - oboje su tinejdžeri, a iz veze s Tonyjem Gonzalezom, igračem američkog nogometa sina Nikku.

image

Aktivistica Elsa Collins i Lauren Sanchez na lanjskoj proslavi Međunarodnog dana žena u Los Anglesu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Povodom 59. rođendana Jeffa Bezosa na Instagramu je objavila seriju njihovih zajedničkih fotografija i nazvala ga "čovjekom iz svojih snova, kojeg voli čitavim svojim srcem" te naglasila da su pred njima još mnoge avanture, a jedna od njih je očito i njezin let u svemir početkom iduće godine.

Linker
11. travanj 2024 11:19