PODRŠKA S TRIBINA

Ozlijeđenog Juranovića tješit će lijepa Riječanka u koju se zaljubio na prvi pogled

Lana i Josip svoju su ljubav okrunili zarukama u svibnju ove godine, a samo dan kasnije Juranović je ekskluzivno za Gloriju.hr otkrio detalje prosidbe i njihove ljubavne priče.

U povijesnoj pobjedi Hrvatske nad Brazilom prošlog petka važnu je ulogu odigrao i Zagrepčanin Josip Juranović. Desnog beka Vatrenih, koji trenutačno igra u škotskom Celticu, nakon utakmice je nahvalio i sam izbornik Zlatko Dalić, proglasivši ga "igračem utakmice" zbog njegove neupitne nadmoći nad brazilskom zvijezdom Viniciusom.

Prolazak naših Vatrenih u polufinale Svjetskog prvenstva Josip je slavio sa svojom zaručnicom, samozatajnom Riječankom Lanom Miholjević. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju njihovog zagralja na tribinama stadiona Education City u Dohi uz emotivnu posvetu "Moja stijena".

Lana i Josip svoju su ljubav okrunili zarukama u svibnju ove godine, a samo dan kasnije Juranović je eksluzivno za Gloriju otkrio detalje prosidbe.

"Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim naše vjeridbe slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada", ponosan je Juranović, koji je Lani priredio i posebno iznenađenje - uz zaručnički prsten i golemi buket ruža, darovao joj je tortu na kojoj je pisalo "Marry me".

image

Josip kaže kako imaju mnogo toga zajedničkog

PRIVATNA ARHIVA

Par se zaljubio u Splitu prije tri godine u Splitu, dok je rođeni Zagrepčanin Juranović još igrao u Hajduku, a Lana je bila na prvoj godini studija.

Njihova veza od prvog je dana, kažu, vrlo ozbiljna te su brzo počeli zajedno živjeti. Prvo u Splitu, a tijekom lockdowna Lana je s njim bila i u Varšavi, za čiji je klub Josip igrao prije ugovora sa Celticom. Josip nam je otkrio da mu se Lana svidjela na prvi pogled jer imaju puno toga zajedničkoga. Između ostalog, oboje su samozatajni kad je u pitanju privatan život i ovo je prvi put da su za neki medij dali svoje zajedničke fotografije.

image

Lana je Josipa upoznala dok je bila na prvoj godini studija

PRIVATNA ARHIVA

"Upoznali smo se preko prijatelja. Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No, uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji", otkrio je uz osmijeh Juranović, dodajući da on i Lana od prošle godine vezu održavaju na daljinu.

Riječanka, koja je od 26-godišnjeg Juranovića mlađa tri godine, trenutno je na četvrtoj godini studija u Splitu. A Josip od lani igra za škotskog nacionalnog prvaka.

"Svaki slobodan trenutak koristimo da se vidimo. Kad god mogu dođem u Split, unatoč tome što sam dosta ograničen svojim klupskim i reprezentativnim obavezama. Češće Lana putuje u Škotsku, premda i ona nema puno vremena zbog studija. Zajedničko vrijeme najradije provodimo u prirodi ili kod kuće. Oboje volimo šetnje i društvene igre. Dok smo živjeli u Splitu i u Varšavi, stalno smo bili negdje "u điru", ispričao nam je Juranović.

image

Vezu su u svibnju okrunili zarukama

PRIVATNA ARHIVA

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, koji je prije mjesec dana izabran u idealnu momčad škotske lige, za naš web je otkrio da on i Lana već pripremaju svadbu.

"Čim Lana završi studij, planiramo se skrasiti i oboje to jedva čekamo", najavio nam je Juranović.

Linker
19. travanj 2024 00:31